SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Plouă în sala de un milion de euro de la Izvorani! Bellu: "Cei care au pus acoperişul vin din Sahara"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 15:27

Sala de gimnastică de la Izvorani a costat aproape un milion de euro, dar sportivele se pregătesc acum cu dificultate atunci cînd plouă, printre găleţile cu apă.

Larisa Iordache a încercat să nu pară afectată şi a spus pentru dolcesport.ro că "nu ne afectează, trebuie să ne antrenăm în orice condiţii... Frig, soare, vînt, ploaie, nu contează. Nu ne împiedicăm de găleţi, ne anunţă antrenorii la orice pas. Trebuie însă să avem grijă".

Şi Diana Bulimar a încercat să fie pozitivă: "Asta e, mai plouă. Nu ne deranjează foarte mult".

Antrenorul Octavian Bellu a fost însă ironic. "Pe cine să arunci vina? Pe cei care administrează sala? Nu, că nu au facut ei acoperişul. Deci, pe cei care au facut superficial acoperişul. Sînt veniţi de undeva de unde plouă foarte rar, probabil din Sahara. Doar nu a umblat nimeni pe acoperiş şi nici nu au căzut meteoriţi, ca să faca găuri. Trebuie să rezolvăm problema", a spus şi Bellu pentru dolcesport.ro.

.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
hofer
hofer  •  10 Februarie 2013, 10:23

Sant convins ca nu cei care stiu sa puna acoperis au primit cantractul ci cei care au pile si habar nu au de nimic. Asta e Romania , pe pile cu o lucratura de cacao. Pe acel acoperis trebuie sa existe o garantie , asa ca pe ei. Sa repare si tot se sa stricat in sala. Verificati, poate au pus o tabla de calitate inferioara si nu tabla pentru care sa platit. Asa ceva este inadmisibil !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Februarie 2013, 23:04
Postat de de_pe_tarnave pe 09 Februarie 2013, 20:55

Ciocu' mic zburatoareo! Fara politica! Si veazi ca Unde-i dl.Morariu cu cei din PSD si PNL (pe atunci nu era USL) care au inaugurat cu mare tam-tam!? Pe vremea aia era guvernul minoritar al lui Tariceanu teleghidat de mafia PSD-ista! Ce sa-i faci cand ai lipsa de lecitina? Zvrrrrrrr!

Cred ca, Complexul de la Izvorani e relativ nou , de 2-3 ani , deci erau "domnii" de la PDL, dar asta are mai putina importanta !

robertino2
robertino2  •  09 Februarie 2013, 22:27
Postat de cimpanzeul_visiniu pe 09 Februarie 2013, 18:05

În ale lui Năstase măcar nu plouă şi sunt 400.

Cimpanzeii stiu sa numere din 400 in 400.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează