SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Primele reacții ale celor trei medaliați de astăzi ai României la Campionatele Europene de Gimnastică

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 15:09

Medaliații României de la Campionatele Europene de Gimnastică au vorbit după performanțele obținute la bârnă și sărituri. 

Cătălina Ponor și Larisa Iordache au luat aur și bronz la bârnă, în timp ce Drăgulescu a luat argint la sărituri. Iată ce au spus cei trei după festivitatea de premiere:

"M-am simțit extraordinar. Muncesc de foarte mulți ani și ar fi fost păcat ca o secundă de neatenție să mă ducă mai jos. Mi-am dorit mult să câștig această medalie. Mă bucur că mama mea a fost în sală și a trăit aceste momente. Publicul a fost fantastic. Această medalie îmi dă putere și sper că voi continua la fel", a zis Cătălina Ponor pentru TVR. 

"Cea mai mare dorință a mea a fost ca țara mea să cânte imnul cu mine. Mă bucur și pentru această medalie de argint. Azi am luat 3 medalii, ne bucurăm că am mulțumit oamenii de la Cluj. Le mulțumim din suflet tuturor", a zis Drăgulescu.

"Mă bucur foarte tare că s-a încheiat așa. Într-o lună de zile am progresat foarte mult și că am putut să câștig o medalie la Campionatul European", a zis Larisa Iordache pentru TVR 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează