GIMNASTICA  ·  CALIFICARE RATATĂ

Ratarea calificării echipei de gimnastică la Rio naște un război uriaș! Bellu și Bitang sunt criticaţi dur: "Să-și asume, chiar dacă sunt voluntari"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 11:49

Președintele COSR, Alin Petrache, îi atacă pe Octavian Bellu și Mariana Bitang, despre care spune că ar trebui să își asume mai mult unele obligații, chiar dacă au activat ca voluntari la lot. 

"Este un rezultat dezastruos. Este cel mai prost moment prin care trece gimnastica românească în 48 de ani. Nu am ratat niciun fel de calificare până acum. Este un moment destul de greu şi dificil. Soluţii există întotdeauna.

Nu ştiu ce ar însemna întoarcerea lui Bellu şi Bitang, pentru că au fost acolo cu titulatura de antrenori voluntari. Nu ştiu nici ce înseamnă titulatura de antrenori voluntari. Voluntar înseamnă că nu eşti remunerat, dar asta înseamnă că ai nişte obligaţii. Asta am citit eu în legea voluntariatului.

Cred că federaţia ar trebuie să-şi stabilească începând de ieri, când au ratat această calificare, ce vom face cu cei trei sportivi care vor merge la Rio, Drăgulescu şi cei doi din oficiu. După care trebuie să se treacă la un proiect pe termen lung, ceea ce nu se întâmplă în sportul românesc de 26 de ani încoace. Mă refer la nivelul foarte multor federaţii care au probleme şi care au sincope în pregătire", a spus Petrache, pentru agenţia News.ro.

Echipa României a fost formată din Cătălina Ponor, Diana Bulimar, Dora Vulcan, Anamaria Ocolișan, Sivlia Zarzu, Maria Holbură.O fată de 15 ani a fost dusă la marginea orașului pentru a întreține relații intime cu mai mulți bărbați. Incredibil ce i-au făcut Cătălin și Victor! „ca să facă treabă...„
Libertatea
Comentarii (8)
ceaiuri  •  18 Aprilie 2016, 21:37

un rezultat normal...ce confirma valorea (sau lipsa de valoare)a gimnastelor si cumva anticipat..facem o gresala capitala(ca si la alte sporturi unde am dominat)nimeni nu de neinlocuit...(antrenorii au fost buni odata..dar acum se cere altceva)antrenori slabi..echipa pe masura,a tb sa vina ponor sa obtina cea mai mare nota la barna..sau brazilia sa te depasesca cu 10pcte e ceva de neinchipuit..tb taiat in carne vie..adusi antrenori straini..naturalizate gimnaste pt ca mai jos de acum nu putem ajunge

mobilajucarii  •  18 Aprilie 2016, 20:02

Nepriceputul sa-si aminteasca cum a ajuns in pozitia in care este si sa taca din gura.

dansulnorilor  •  18 Aprilie 2016, 16:06

Criticand doi oameni fara de care, probabil, gimnastica romaneasca nici macar nu ar mai exista azi, dovedeste doar cat de incompetent e omul. O fi fost un bun rugbyist, dar ca presedinte e nulitate.

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA
Turneul din Roma
Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Hannover 96 - Karlsruher
Digi 3
16:30 Fotbal, Bundesliga
Werder Bremen - Hertha Berlin
Digi 3, Telekom 3
17:00 Handbal F, Liga Campionilor
SCM Râmnicu Vâlcea - Odense
Digi 1, Telekom 1
17:00 Fotbal, La Liga
Villareal - Eibar
Digi 4
18:00 Fotbal, Ligue 1
Lens - Bordeaux
Digi 2, Telekom 2
18:45 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, La Liga
Fiorentina - Torino
Digi 4
19:30 Fotbal, Bundesliga
Dortmund - Monchengladbach
Digi 3, Telekom 3
21:30 Fotbal, Liga 1
U Craiova - Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Verona - Roma
Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Valencia
Digi 4
Program TV complet

Liga 1