SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  PROCES

S-a dat sentința în dosarul în care Federația de Gimnastică cerea 100.000 de euro mamei unei gimnaste + Prima reacție în acest caz

Asiana Peng (stânga) pe când era gimnastă și Silvana Peng (dreapta)
Asiana Peng (stânga) pe când era gimnastă și Silvana Peng (dreapta)

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 18:59

Curtea de Apel Alba i-a dat astăzi câștig de cauză Silvanei Peng, mama gimnastei Asiana Peng, după ce Federația Română de Gimnastică cerea despăgubiri de 100.000 de euro de la Silvana.

Silvana Peng a avut câștig de cauză și în prima instanță, însă decizia de astăzi e definitivă și nu mai poate fi atacată.

„Respinge ca nefondat apelul declarat de reclamanta Federaţia Română de Gimnastică împotriva Sentinţei civile nr. 356/2018 pronunţată de Tribunalul Hunedoara în dosar nr. 2230/93/2016. Fără cheltuieli de judecată” se arată în decizia dată astăzi de Curtea de Apel Alba Iulia.

Mama gimnastei Asiana Peng a fost dată în judecată de Federația Română de Gimnastică pentru calomnierea foștilor șefi ai Federației și antrenorilor de la lotul olimpic.

Silvana Peng reacționează

„Mă îndoiesc că decizia e definitivă, deși a fost la Curtea de Apel. Eu cred că dânșii își mai pot permite să risipească și alți bani din instituție. Din ce știu eu, până acum s-au cheltuit sume serioase. La Deva, când a început procesul, s-au plătit 8.250 de lei, iar la Curtea de Apel Alba s-au dat alți 4.125 de lei, plus la Apel au plătit către casa de avocatură, dar n-am găsit încă pe cineva care să întrebe câți bani s-au achitat casei.

E un caz unic în lume. Eu n-am mai auzit să existe o Federație care să-și permită să umilească un părinte de gimnastă de performanță și să-l târască prin tribunale mai mult de doi ani, ca să-i umble prin buzunare și să-l întrebe de doar 100.000 de euro. Aștept și eu formula matematică pe care s-a bazat emerita Răducan (n.r. Andreea Răducan, președintele FRG) când a cerut acești bani. Și să ne spună și ce curs BNR a folosit”, a declarat Silvana Peng pentru GSP.ro.

Citește și:

Noi dezvăluiri din cantonamentele de gimnastică de la Izvorani: "Aici am aflat că poți să mori de foame, aici mi-am pierdut și cunoștința"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează