GIMNASTICA  ·  RETRAGERE

Se retrage pentru o perioadă! » Sandra Izbaşa va lua o pauză după Campionatele Mondiale de la Anvers

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2013 22:04

Ea a captivat ieri publicul aflat la Sala Polivalentă cu noul său exerciţiu de la sol, dar spune că are nevoie de un timp departe de gimnastică şi apoi, dacă va mai avea dorinţă, s-ar putea întoarce.

Sandra Izbaşa a hipnotizat publicul din sala Polivalentă cu evoluţia ei. Cu costumul său albastru închis, în contrast cu părul blond, cu privirea sa de gheaţă, cu mişcările artistice, cu dansul pe melodia "Feeling good". Despre asta este vorba în acest moment al carierei Sandrei.

La 23 de ani, cu două ediţii ale Jocurilor Olimpice în spate, cu două medalii de aur, la sol în 2008 şi la sărituri în 2012, ea vrrea să se simtă bine şi face gimnastică "just for fun" pentru asta. Lucru care s-a văzut ieri. A lipit aterizările de la diagonale, iar artista din ea s-a simţit perfect pe solul din Polivalentă.

A cîştigat finala, singurul aparat la care a evoluat. Pentru Sandra competiţia din Belgia, de peste trei săptămîni, ar putea ultima a carierei, dar de data aceasta nu e categorică.

"Am decis împreună cu antrenorii că am nevoie de o pauză. Apoi, dacă voi putea şi voi mai vrea, voi reveni, dacă nu o să-mi văd strict de şcoală", a spus Sandra ieri, înconjurată de o mulţime de fetiţe, dornice să obţină un an autograf şi o poză cu ea.

Medalia care îi lipseşte
Sandra îşi doreşte la Anvers să aibă parte de o retragere frumoasă din gimnastică şi avînd în vedere melodia pe care evoluează nu are cum să fie altfel. Dar şi mai frumoasă ar fi retragerea dacă ar obţine medalia de aur mondială, cea care îi lipseşte din palmares.

Sandra a debutat la Campionatele Mondiale în 2006, la Aarhus, cînd a obţinut singurele sale medalii individuale, un argint la bîrnă şi un bronz la individual compus. Ea mai are în palmares un bronz, cucerit cu echipa în 2007. De atunci Sandra a mai participat doar la ediţia din 2010.

"Fac acum gimnastică mai mult ca hobby şi mi-aş dori o retragere frumoasă, puteam să o fac după Londra, dar îmi lipsea să concurez la Mondiale", a spus ea. Gimnastica îi va duce dorul Sandrei.O fată de 15 ani a fost dusă la marginea orașului pentru a întreține relații intime cu mai mulți bărbați. Incredibil ce i-au făcut Cătălin și Victor! „ca să facă treabă...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA
Turneul din Roma
Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Hannover 96 - Karlsruher
Digi 3
16:30 Fotbal, Bundesliga
Werder Bremen - Hertha Berlin
Digi 3, Telekom 3
17:00 Handbal F, Liga Campionilor
SCM Râmnicu Vâlcea - Odense
Digi 1, Telekom 1
17:00 Fotbal, La Liga
Villareal - Eibar
Digi 4
18:00 Fotbal, Ligue 1
Lens - Bordeaux
Digi 2, Telekom 2
18:45 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, La Liga
Fiorentina - Torino
Digi 4
19:30 Fotbal, Bundesliga
Dortmund - Monchengladbach
Digi 3, Telekom 3
21:30 Fotbal, Liga 1
U Craiova - Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Verona - Roma
Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Valencia
Digi 4
Program TV complet

Liga 1