SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  PERFORMANŢĂ

Seria Larisei » An perfect pentru Iordache: a urcat pe podium la aproape toate concursurile

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 decembrie 2013 21:02

Singura medaliată a României la CM din 2013 are parte de un sfîrşit de an plin de succese la concursurile din străinătate.

Larisa Iordache are un 2013 plin de medalii. Gimnasta în vîrstă de 17 ani a cucerit 4 distincţii la Campionatele Europene de la Moscova, dintre care una de aur, iar la Campionatele Mondiale de la Anvers, din luna octombrie, una de bronz.

În Cupa Mondială, la aproape toate concursurile a urcat pe podium. Sîmbătă, ea a participat la a doua etapă a Cupei Mondiale, la Glasgow, unde a urcat pe primul loc, într-un concurs în care contează evoluţiile la toate aparatele, ea obţinînd un total de 57,932 de puncte şi fiind urmată de americanca Elizabeth Price, 57,365 de puncte, şi de italianca Vanessa Ferrari, 56,633 de puncte. Prima etapă a sezonului 2013-'14 a avut loc la Stuttgart, unde Larisa s-a clasat pe locul al doilea.

Între Anvers şi Stuttgart, Larisa a urcat pe locul întîi la Marsillia, la individual compus, sol şi bîrnă. A luat alături de Andrei Muntean Cupa Elveţiei şi a cîştigat Memorialul "Arthur Gender".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cristinaco71
cristinaco71  •  09 Decembrie 2013, 12:47

Esti un inger, draga Larisa! Mult succes in continuare alaturi de cei mai iubiti si buni antrenori ai ROMANIEI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează