SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

„Mă întrebam: de ce pisica e sătulă, iar eu sufăr atât de foame?” » Simone Biles, mărturisiri tulburătoare din copilărie

Simone Biles, mărturisiri tulburătoare din copilărie +11   FOTO
Simone Biles, mărturisiri tulburătoare din copilărie

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 23:56 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 00:01

Simone Biles, celebra gimnastă americană, în vârstă de 24 de ani, a vorbit despre perioada dureroasă petrecută în copilărie, când mama ei nu a avut deloc grijă de familie.

Mama lui Simone Biles a avut probleme grave cu alcoolul și drogurile și nu a avut grijă de cei 4 copii, care au ajuns să fie duși într-un centru de plasament, după ce vecinii s-au plâns unui asistent social.

Alături de sora ei, Adria, Simone a fost adoptată de bunica maternă, Nellie Biles, în timp ce Ashley și Trevor au rămas în Ohio, alături de mătușa dinspre tată. 

„Mă întrebam: de ce pisica e sătulă, iar eu sufăr atât de foame?” » Simone Biles, mărturisiri tulburătoare din copilărie
Simone Biles, într-una dintre cele mai sofisticate sărituri // FOTO: Reuters

Simone Biles, mărturisiri tulburătoare din copilărie: „De ce pisica e hrănită și eu nu?”

„Nu îmi aduc prea multe despre centrul de plasament, dar ce știu cu siguranță e că am fost luate de lângă mama noastră și că ne gândeam că vom ajunge tot cu ea. Am fost foarte binecuvântate că am ajuns să stăm tot la rude, fiindcă de multe ori se întâmplă să te plaseze din casă în casă și să te desparți de familie. Să pierzi legătura. 

În timpul copilăriei, eu și surorile mele eram foarte flămânde, fiindcă nu aveam niciodată mâncare de ajuns. Îmi aduc aminte că aveam o pisică ce dădea târcoale casei noastre, în timp ce eu sufeream adesea de foame. Pisica primea mâncare, iar eu mă întrebam: eu de ce nu primesc nimic de mâncare? Probabil de asta nu îmi plac acum pisicile, din cauza acelei pisici maidaneze, care era hrănită mereu de mama mea. În timp ce noi sufeream”, a explicat Simone Biles, citată de Guardian

Bunica Nellie explică situația de după ce a adoptat-o pe Simone: 

„Știam că vor fi bariere, fiindcă nu erau copiii mei biologici. Poți să faci toate lucrurile pe care le face o mamă, dar emoțional trebuie să fii 100% prezentă tot timpul. Și eu nu eram. Mă rugam să se creeze această legătură. Fiindcă să le spui că le iubești înseamnă doar cuvinte. Dar, dacă te trezești într-o dimineață și îți dai seama că ți-ai da viața pentru aceste fete, atunci realizezi că ești ca o mamă cu adevărat”

Simone Biles are un CV impresionant. A luat 5 medalii la Jocurile Olimpice de la Rio, în 2016, dintre care 4 de aur și mulți spun că va seta un nou standard și la Olimpiada din acest an. 

Casa în care a crescut Simone Biles
+7 FOTO

Citește și:

VIDEO Fobiile sportivilor » Cum a reacționat Simone Biles când Larisa Iordache i-a spus că are o albină în buchet: „Îmi pare rău pentru ea”

FOTO Cum arată casa americancei Simone Biles, după ce a renovat-o tot anul 2020

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dobrin
dobrin  •  06 Iulie 2021, 19:21

Nici n-are nevoie sa manance mancare, ca mananca numai pe cale intravenoasa. De-asta si sare cat cangurul.

alexandru_popescu
alexandru_popescu  •  05 Iulie 2021, 12:01

Dragnea e de vină

tatageminy
tatageminy  •  04 Iulie 2021, 20:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează