GIMNASTICA  ·  GSP LIVE

VIDEO // VIDEO Marian Drăgulescu despre secretul săriturii care-i poartă numele: „A venit dintr-o frustrare! Nimeni n-a avut curajul să facă asta 7 ani”

Joi, 09 Mai

Marian Drăgulescu a explicat cum i-a venit ideea inventării săriturii care îi poartă numele și care i-a adus multe succese de-a lungul anilor. Recunoaște că a durat două luni pentru a o inventa și explică motivul pentru care a făcut asta. 

„Săritura Drăgulescu am exersat-o de 10 ori pe zi timp de 6 zile pe săptămână. Și am făcut asta cam două luni până am făcut-o în concurs. Deci au fost cam 500 de sărituri. Au fost și sărituri care au durat câțiva ani de zile până le-am învățat.

Am inventat săritura Drăgulescu din cauza unei frustrări. Eram foarte bun la sol și sărituri, dar la sărituri ratam mai mereu execuțiile dificile în competiții. Aveam o săritură în care eu nu vedeam aterizarea. Era la ghici. Și săream aiurea din cauza adrenalinei. Și mă tot gândeam ce să fac ca să rămân în picioare. A venit dintr-o nevoie. 

Și m-am gândit să mă întorc cu fața către masa de sărituri. Șapte ani de zile n-a avut nimeni curajul să o facă. Din 1999 până în 2006. Săritura Drăgulescu 2 e mult mai dificilă decât prima”, a zis Marian Drăgulescu la GSP LIVE

VEZI AICI:

INTEGRAL emisiunea GSP LIVE cu Marian Drăgulescu

Comentarii (1)

ionnis  •  10 Mai 2019, 14:27

Meserias

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - ACS Poli Timișoara

Digi 1, Telekom 1
18:00 Baschet M

CSMU Craiova - U-BT Cluj Napoca

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off