GIMNASTICA  ·  GSP LIVE

VIDEO // VIDEO Marian Drăgulescu despre secretul săriturii care-i poartă numele: „A venit dintr-o frustrare! Nimeni n-a avut curajul să facă asta 7 ani”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 11:30

Marian Drăgulescu a explicat cum i-a venit ideea inventării săriturii care îi poartă numele și care i-a adus multe succese de-a lungul anilor. Recunoaște că a durat două luni pentru a o inventa și explică motivul pentru care a făcut asta. 

„Săritura Drăgulescu am exersat-o de 10 ori pe zi timp de 6 zile pe săptămână. Și am făcut asta cam două luni până am făcut-o în concurs. Deci au fost cam 500 de sărituri. Au fost și sărituri care au durat câțiva ani de zile până le-am învățat.

Am inventat săritura Drăgulescu din cauza unei frustrări. Eram foarte bun la sol și sărituri, dar la sărituri ratam mai mereu execuțiile dificile în competiții. Aveam o săritură în care eu nu vedeam aterizarea. Era la ghici. Și săream aiurea din cauza adrenalinei. Și mă tot gândeam ce să fac ca să rămân în picioare. A venit dintr-o nevoie. 

Și m-am gândit să mă întorc cu fața către masa de sărituri. Șapte ani de zile n-a avut nimeni curajul să o facă. Din 1999 până în 2006. Săritura Drăgulescu 2 e mult mai dificilă decât prima”, a zis Marian Drăgulescu la GSP LIVE

VEZI AICI:

INTEGRAL emisiunea GSP LIVE cu Marian DrăgulescuO româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (1)
ionnis  •  10 Mai 2019, 14:27

Meserias

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1