SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  JOCURILE OLIMPICE

Voluntari la lot » Mariana Bitang şi Octavian Belu nu şi-au asumat niciun angajament faţă de COSR sau FRG că vor pregăti lotul feminin până la Rio 2016

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2016 00:00

Se împlinesc trei luni de când antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang au revenit la lotul olimpic feminin de gimnastică pentru a sprijini pregătirea sportivelor.

Cei doi tehnicieni nu mai intraseră în sala de antrenament din aprilie 2015, când au suspendat colaborarea cu federaţia din motive personale.

Belu şi Bitang nu au semnat însă vreun angajament cu FRG sau cu forul olimpic român privind participarea acestora la Rio 2016, cei doi oferindu-şi suportul în pregătirea gimnastelor până la turneul de calificare din aprilie şi atât. "Nu există nimic parafat şi semnat între noi şi Belu şi Bitang. Ei s-au oferit voluntar şi nu doresc să oficializeze în niciun fel ajutorul pe care-l dau în pregătirea lotului olimpic. Noi dorim să ne ajute atât timp cât vor şi ei", a declarat Adrian Stoica, preşedintele FRG, precizînd că nu există niciun conflict între nimeni.

"Situaţia de la gimnastică este treaba federaţiei, care are o mare problemă. Un angajament verbal nu ţine loc de responsabilităţi, de obiective, de finanţare. Este excepţional că cei doi mari antrenori s-au întors la lot, dar ei trebuie să facă parte dintr-un program!"
Ioan Dobrescu, secretar general COSR

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  02 Martie 2016, 16:54

Vor insoti echipa la turneul din aprilie... nu vor insoti echipa la turneul din aprilie... vor insoti echipa la turneul din aprilie... nu vor insoti echipa la turneul din aprilie... samd.

920930717928342
Daniel Duhalm  •  01 Martie 2016, 15:20

Pffff...astia de la FRG abia asteapta ca Bellu sa-i califice la Olimpiada ...si abia dupa aia sa vezi selectie....:)))

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  01 Martie 2016, 12:34

Bravo,asta da profesionalism...te unfla rasul...:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează