SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / SCM RM. VÂLCEA-CSM BUCUREȘTI (SÂMBĂTĂ, ORA 17:00, DIGI, TELEKOM, LOOK)

Adi Vasile, Denisa Dedu, Bianca Bazaliu, Andrea Klikovac au ieșit din izolare. Mai au de stat Elisabeth Omoregie și Ștefania Jipa

Adi Vasile și-a băgat jucătoarele în ședință la primul antrenament după izolare FOTO CSM București
Adi Vasile și-a băgat jucătoarele în ședință la primul antrenament după izolare FOTO CSM București

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2021 10:19 / Actualizat marti, 02 martie 2021 11:39

După 14 zile de stat în izolare, jucătoarele de la CSM București, dar și antrenorul Adi Vasile, infectați cu virusul SARS COV-2, au revenit la antrenamente. Pregătesc dubla din Liga Campionilor cu SCM Rm. Vâlcea

Cinci jucătoare, dar și antrenorul Adi Vasile, depistați pozitiv cu COVID-19 pe 14 februarie, au ieșit duminică din izolare. De luni, 1 martie, au revenit la antrenamentele CSM București. Denisa Dedu, Bianca Bazaliu, Andrea Klikovac, Ștefania Stoica și Raluca Săndulache s-au alăturat colegelor lor. Antrenorul Adi Vasile și-a reluat și el rolul, de echipă ocupându-se până acum Iulia Curea.

Cine mai are de stat în carantină

Mai au de stat încă două zile în izolare, în schimb, centrul Elizabeth Omoregie și pivotul Ștefania Jipa. Toate vor fi apte pentru dubla cu SCM RM. Vâlcea, din ”optimile” Ligii Campionilor. Prima manșă e la Rm. Vâlcea, pe 6 martie, returul la București, pe 13 martie.

Este pentru prima dată în istorie când două echipe din România se întâlnesc în Liga Campionilor, la handbal. Duelul, mult așteptat de fani, se va disputa, din păcate fără spectatori!

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL: 

Gafă a ministrului Eduard Carol Novak! Ce le-a urat handbalistelor de la CSM București

INTERVIU » Iulia Curea, „secund” la CSM București, despre trecerea de la cariera de jucătoare la cea de antrenoare: „Vreau să fiu profesorul pe care să nu-l prindă elevii cu lecția nefăcută!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  02 Martie 2021, 15:05

Ce ai mai fi vrut domnule Ursescu să fie plină sala din Zăvoi....Iar documentarea despre CSM cu jucătoarele care au ieșit din izolare a fost făcută foarte greu: a privit șeful Secției Sporturi de la GSP filmarea cu Novak oferind mărțișoare și a identificat jucătoarele. Apropo de ce a trebuit miștoul gratuit cu a dat șeful mărțișoare? Pentru că nu s-a dus Novak și în Republica Roșie Oltenia?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează