SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Al unsprezecelea transfer la Minaur Baia Mare! O fostă campioană mondială ajunge în Maramureș

Karoline Helena de Souza
Karoline Helena de Souza

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 21:21 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 22:36

 Karoline Helena de Souza, campioană mondială în 2013 cu naționala Braziliei, a semnat cu Minaur Baia Mare

Echipa feminină Minaur Baia Mare a anunțat vineri un nou transfer. Este vorba de jucătoarea braziliană Karoline Helena de Souza (30 de ani), campioană mondială cu naționala "carioca" în 2013.

Helena de Souza a jucat în ultimii patru ani în campionatul maghiar, dar a trecut în carieră și prin Austria și Danemarca. Brazilianca urmează să-i ia locul la Minaur suedezei Mikaela Massing, care s-a accidentat înainte de startul sezonului. Helena de Souza este al 11-lea transfer al Minaurului în acest sezon, după Larissa Araujo, Jovana Kovacevici, Filippa Idehn, Ana Maria Tanasie, Cristina Laslo, Mikaela Massing, Jelena Lavko, Asuka Fujita, Linn Blohm și Angela Cioca. Este echipa care a adus cele mai multe handbaliste dintre cele 16 prim-divizionare. Antrenorul Costică Buceschi are la dispoziție acum un lot de 21 de jucătoare.

Helena de Souza are 53 de selecții în echipa națională a Braziliei, cu care a cucerit titlul mondial în 2013 (Serbia). Are în palmares și două medalii de aur la Campionatele Pan-Americane (2011 – Brazilia și 2015 – Cuba). Brazilianca va avea la Minaur numărul 11 pe tricou. Andreea Tecar, împrumutată sezonul trecut la HC Zalău, revine și ea la Baia Mare.

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON nu se mai joacă duminică! Adi Vasile: „Este un moment nepotrivit”

Potaissa Turda, un egal istoric cu Fenix Toulouse

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
viorelpreda
viorelpreda  •  26 Septembrie 2020, 09:59

Asta-i un fel de olandeza aia de la CSM Smeets daca tin bine minte una sa fie la numar.Nu se compara cu Massing.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close