SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL FEMININ

Alexandru Dedu, șeful FRH, amenință GSP cu tribunalul, după dezvăluirile din scandalul convocărilor la Mondial

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 20:27

Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, îl amenință cu tribunalul pe Marian Ursescu, șeful secției Sporturi de la Gazeta Sporturilor. Reacția vine după ce jurnalistul GSP a scris despre neregulile din alcătuirea lotului pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

Articolul publicat pe GSP.ro care l-a deranjat pe Dedu a pus neconvocarea Sorinei Tîrcă, golgetera Ligii 1 de la Corona Brașov, pe fondul unui conflict între Alexandru Dedu și Mariana Tîrcă. 

Președintele FRH a reacționat print-o postare pe Facebook.

Mesajul integral postat de Alexandru Dedu: 

„Niciodată, dar absolut niciodată, nu am intervenit în procesul de selecție la cele 8 Echipe Naționale de Handbal ale României (cadeți, juniori, tineret, seniori, băieți si fete). Daca a existat vreun caz, cer Colectivelor Tehnice prezente și trecute, să-l facă public!

Că interpretăm în mod tendențios ceva informații, până la un punct e de înțeles, fiindcă oamenii sunt subiectivi iar publicațiile trebuie sa vândă. Dar minciuna e altceva.

O să-l rog pe Domnul Ursescu să probeze afirmațiile din acest articol, în instanța.
Îmi pare rău că fac reclamă gratuită acestui articol, dar trebuie să motivez cumva conținutul postării”, a scris Dedu pe Facebook. 

VEZI ȘI: 

EXCLUSIV Scandal IMENS cu convocările României la CM de handbal feminin: „Nu vreau să văd numele Tîrcă la națională!”

EXCLUSIV Mariana Tîrcă reacționează, după ce fiica ei nu a prins lotul pentru Mondiale: „Așa ne pierdem sportivii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
860474370654943
Luter King  •  08 Noiembrie 2019, 10:31

pai mai lovitule in cutia limbii ,care antrenor este PROST sa zica ca tu omida paroasa te-ai bagat peste el ,cand salarul vine de la FRH ? mi sila de omul dedu clar .performantele handbalului romanesc nu ti se datoreazi tie, ci banului public si privat ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3157398414285898
Takacs Istvan  •  07 Noiembrie 2019, 22:21

In locul jucatoarelor Seraficeani , Pristacita , Ostase trebuia obligatoriu Tarca Sorina , Chiper , Vizitiu. Punct restul este razbunarea *** , *** , accidentatului Dedu. Dumnezeu este sus si nu bate cu bâta. *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează