HANDBAL  ·  CM HANDBAL FEMININ

Alexandru Dedu, șeful FRH, amenință GSP cu tribunalul, după dezvăluirile din scandalul convocărilor la Mondial

Joi, 07 Noiembrie

Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, îl amenință cu tribunalul pe Marian Ursescu, șeful secției Sporturi de la Gazeta Sporturilor. Reacția vine după ce jurnalistul GSP a scris despre neregulile din alcătuirea lotului pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

Articolul publicat pe GSP.ro care l-a deranjat pe Dedu a pus neconvocarea Sorinei Tîrcă, golgetera Ligii 1 de la Corona Brașov, pe fondul unui conflict între Alexandru Dedu și Mariana Tîrcă. 

Președintele FRH a reacționat print-o postare pe Facebook.

Mesajul integral postat de Alexandru Dedu: 

„Niciodată, dar absolut niciodată, nu am intervenit în procesul de selecție la cele 8 Echipe Naționale de Handbal ale României (cadeți, juniori, tineret, seniori, băieți si fete). Daca a existat vreun caz, cer Colectivelor Tehnice prezente și trecute, să-l facă public!

Că interpretăm în mod tendențios ceva informații, până la un punct e de înțeles, fiindcă oamenii sunt subiectivi iar publicațiile trebuie sa vândă. Dar minciuna e altceva.

O să-l rog pe Domnul Ursescu să probeze afirmațiile din acest articol, în instanța.
Îmi pare rău că fac reclamă gratuită acestui articol, dar trebuie să motivez cumva conținutul postării”, a scris Dedu pe Facebook. 

VEZI ȘI: 

EXCLUSIV Scandal IMENS cu convocările României la CM de handbal feminin: „Nu vreau să văd numele Tîrcă la națională!”

EXCLUSIV Mariana Tîrcă reacționează, după ce fiica ei nu a prins lotul pentru Mondiale: „Așa ne pierdem sportivii”Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguţa! Reacţia incredibilă a deputatei PSD

Libertatea

Comentarii (2)

Luter King  •  08 Noiembrie 2019, 10:31

pai mai lovitule in cutia limbii ,care antrenor este PROST sa zica ca tu omida paroasa te-ai bagat peste el ,cand salarul vine de la FRH ? mi sila de omul dedu clar .performantele handbalului romanesc nu ti se datoreazi tie, ci banului public si privat ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Takacs Istvan  •  07 Noiembrie 2019, 22:21

In locul jucatoarelor Seraficeani , Pristacita , Ostase trebuia obligatoriu Tarca Sorina , Chiper , Vizitiu. Punct restul este razbunarea *** , *** , accidentatului Dedu. Dumnezeu este sus si nu bate cu bâta. *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Tenis, ATP

Turneul Campionilor

Digi 2
18:00 Baschet F

România - Danemarca

Digi 2
19:00 Handbal M

Zagreb - Celje

Digi 4
Program TV complet

Liga 1