SPORTURI  »  HANDBAL  »  PROMOVARE

Ambasadoarele » Trei handbaliste s-au alăturat Federaţiei Sportului Școlar și Universitar din România

Iulia Curea, Oana Manea și Aurelia Brădeanu vor participa și la proiectul
Iulia Curea, Oana Manea și Aurelia Brădeanu vor participa și la proiectul "Junior Sport", care se va încheia cu un bal caritabil, pe 25 februarie, pentru tinerele talente din sport

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 00:00

Aurelia Brădeanu, Oana Manea și Iulia Curea au devenit ieri ambasadoarele Federaţiei Sportului Școlar și Universitar din România, promovînd handbalul printre cei mici.

Trei dintre jucătoarele campioanei României, CSM București, pivotul Oana Manea, interul stînga Aurelia Brădeanu și extrema stînga Iulia Curea au devenit ieri ambasadoarele Federației Sportului Școlar și Universitar. Cele trei jucătoare au misiunea de a promova sportul în școli, îndeosebi handbalul.

"Am acceptat cu mare onoare să fim ambasadoare ale handbalului, un sport pe care îl practicăm cu mult drag. Este un proiect magnific pentru că de acolo, de jos, începe munca. Fără copii nu putem ajunge nicăieri. Am și eu o fetiță de doi ani și consider că este minunat să ajuți copiii de orice vîrstă", a declarat Iulia Curea.

"Eu și colegele mele tot așa am început handbalul, în școală. Sportul te ajută în viață, îți dă o direcție. De aceea mi-aș dori să merg în școli și să conving copiii să vină în număr cît mai mare la sport. Aș prefera ca ei să lase tabletele, telefoanele și jocurile pe calculator și să facă sport", a adăugat Oana Manea.

"Este prima dată cînd aud de un proiect prin care se dorește promovarea acestui sport de echipă printre copii. Așteptăm să atragem cît mai mulți copii de la vîrste cît mai mici", a subliniat și Brădeanu.

Minihandbal la clasele 0-4

Federația Sportului Școlar și Universitar va realiza, în paralel, un program de implementare a minihandbalului la clasele 0-4. "E un proiect pe care-l vom realiza alături de federația de handbal începînd cu anul școlar 2016/2017. Federația de handbal va investi la început în kit-uri de echipament sportiv pentru copii", a declarat Constantin Căliman, directorul adjunct al federației sportului școlar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează