HANDBAL  ·  DECIZIE

ANAD a amânat decizia de azi în cazul Corona Braşov fiindcă un membru al Comisiei a fost nevoit să se autoizoleze din cauza pandemiei de coronavirus!

Articol de — Vineri, 13 Martie, 15:36

La aproape 4 luni de la izbucnirea scandalului de dopaj la echipa de handbal feminin Corona Braşov, Agenţia Naţională Anti-Doping preconiza ca în cursul zilei de astăzi să anunţe sancţiunile către jucătoare, staff-ul medical, antrenori, conducători.

Totul a fost anulat fiindcă nu s-a îndeplinit cvorumul în cadrul Comisiei care a analizat acest caz şi care astăzi trebuia să se întrunească şi să ofere verdictul. Motivul? Unul dintre membri, care lucrează şi la Ministerul Justiţiei, a fost nevoit să se autoizoleze după ce a anunţat ANAD-ul că la ministerul din care face parte are un coleg care e suspect de infectare cu coronavirus.

Şedinţa Comisiei a fost suspendată şi cazul va fi reluat la o dată ulterioară, însă ANAD nu este presată de timp fiindcă regulamentele internaţionale specifică faptul că o agenţie internă are la dispoziţie 6 luni, de la momentul în care a debutat un caz, pentru a oferi o decizie.

Verdictul pe care îl va anunţa ANAD nu va fi definitiv, chiar WADA, agenţia internaţională anti-doping, având posibilitatea să facă apel dacă nu va fi mulţumită de sancţiunile dictate.

La jumătatea lui noiembrie 2019, mai multe jucătoare de la Corona Braşov, unele dintre ele convocate şi pentru Campionatul Mondial din Japonia, au fost acuzate că au apelat la o terapie interzisă, cu laser intravenos, pe care au urmat-o în cadrul unei clinici medicale private din Braşov.

Citește și:Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1