SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Atac in forta

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2007 00:00

Jucatoare de forta, Carmen Amariei Lungu nu cedeaza nici in conflictul cu "U" Jolidon Cluj. Scoasa complet din circuit de suspendarea pe doi ani, aplicata de club si avizata de FRH, handbalista contraataca la forurile europene.

Prin intermediul casei de avocatura Bejenaru, Filip&Partners, Carmen Amariei Lungu a depus un memoriu la Federatia Europeana de Handbal, in care sustine ca angajamentul cu "U", in baza caruia a fost suspendata, era nul! "Spre surprinderea mea, conducerea clubului U Jolidon a inteles sa inregistreze la Federatia Romana de Handbal contractul lipsit de obiect incheiat intre club si subsemnata cu un an inainte, adica in vara anului 2006", afirma intre altele, in memoriu, Carmen Amariei Lungu, care invoca si o serie de vicii de procedura.

Jucatoarea a explicat ca nu a refuzat sa se prezinte la antrenamentele echipei, ci a fost pusa in imposibilitatea de a o face. "La data de 17 septembrie 2007, in urma unui accident sportiv soldat cu un traumatism maxilofacial, am suferit o interventie chirurgicala", a adaugat handbalista, care a fost suspendata de club pentru absenta de la pregatiri. In prezent, Amariei Lungu se antreneaza cu baietii de la "U" Hasit.

Gatu: "Contract valabil"

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, a explicat ieri de ce a fost avizata cererea de suspendare inaintata de "U" Jolidon. "Nu puteam anula un contract valabil! Eu m-am bucurat ca revine in tara si ca va fi mai aproape de echipa nationala. Nu a facut antrenamente, desi, din cite stiu, a fost platita de club, care si-a respectat angajamentele. Clubul, conform regulamentului de ordine interioara, are dreptul sa o suspende pe durata contractului, adica doi ani", a spus Gatu.

Fara emotii

Directorul sportiv al clubului clujean, Mircea Cucuian, nu-si face probleme din pricina memoriului depus de Carmen Amariei Lungu la Federatia Europeana. "E dreptul ei sa faca acest demers. Federatia va judeca acest memoriu si va lua o decizie. Carmen Amariei Lungu e suspendata pina pe 30 iunie 2009", a spus Cucuian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează