SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAȘOV

Jucătoarea care i-a adus Liga Campionilor lui CSM București revine în handbal după 5 ani de la retragere » „Putem deveni o forță”

Aurelia Brădeanu, numărul 15
Aurelia Brădeanu, numărul 15

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 12:06 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 12:29

Retrasă din handbal în mai 2017, Aurelia Brădeanu va ocupa prima ei funcție în conducerea unui club. A fost numită director tehnic la Corona Brașov.

Clubul Corona Brașov a anunțat pe site-ul oficial că Mica Brădeanu, una dintre cele mai importante handbaliste din istoria recentă, este noul director tehnic al clubului.

CSM București vs. Rapid, bătălie de milioane de euro » Câți bani încasează fiecare jucătoare din lot de la Primăria Capitalei și Ministerul Transporturilor + noi transferuri tari!
COMPARAȚIE
CSM București vs. Rapid, bătălie de milioane de euro » Câți bani încasează fiecare jucătoare din lot de la Primăria Capitalei și Ministerul Transporturilor + noi transferuri tari!

Aurelia Brădeanu, director tehnic la Corona Brașov

În vârstă de 43 de ani, Brădeanu, jucătoarea care a marcat golul decisiv la aruncările de la 7 metri în 2016, când CSM București a cucerit Liga Campionilor, revine la clubul pentru care a jucat între 2013 și 2015.

„Mi-a plăcut Brașovul din primul moment în care am ajuns aici, dovadă și faptul că m-am stabilit aici. Am jucat la Corona două sezoane și am trăit momente de neuitat în cariera mea. Am urmărit cu mare interes evoluția echipei în ultimii ani.

 Din păcate, acum nu trece prin cea mai bună perioadă. Acest lucru mi-a întărit convingerea că e momentul oportun de a veni să ajut prin experiența mea. Sunt convinsă că handbalul brașovean se va ridica din nou și, în cel mai scurt timp, va reveni acolo unde îi este locul. 

Îmi plac provocările și, chiar dacă este o misiune grea, cred cu convingere că împreună cu toți factorii locali putem să facem din Corona Brașov o forță a handbalului românesc și nu numai”, a declarat Mica Brădeanu.

Aurelia Brădeanu, principalele repere ale carierei: 

  • A jucat Oltchim, Rapid, Gyor, Corona și CSM București
  • A participat cu naționala României la 6 Campionate Europene, 8 Mondiale și 3 ediții ale Jocurilor Olimpice
  • Are 273 de meciuri în națională
  • A câștigat Liga Campionilor cu CSM București în 2016. A marcat golul decisiv la aruncările de la 7 metri
  • A mai jucat o finală a Ligii Campionilor în 2009, cu Gyor. Mai are o finală a Cupei Cupelor cu Oltchim (2002), și o finală EHF cu Gyor (2005)

Citește și:

Revoluție la CSM București, după ce „tigroaicele” au pierdut titlul » 10 jucătoare au plecat de la echipă

Bogdan Vasiliu, managerul secției de handbal din Giulești, se destăinuie Gazetei: „Rapid va fi pregătită pentru Liga Campionilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează