SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Barcelona - Aalborg e finala Ligii Campionilor în acest sezon!

Xavier Pascual își felicită jucătorii pe bancă, la finalul partidei FOTO IMAGO
Xavier Pascual își felicită jucătorii pe bancă, la finalul partidei FOTO IMAGO

Articol de - Publicat sambata, 12 iunie 2021 21:02 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 23:04

Xavier Pascual, viitorul antrenor al lui Dinamo, i-a calificat pe catalani în finala Final Four-ului de la Koln, după 31-26 cu Nantes. Danezii de la Aalborg au furnizat surpriza: 35-33 cu Paris Saint Germain

Barcelona e de neoprit în acest sezon. Catalanii au obținut sâmbătă seara, la Koln, a 19-a victorie consecutivă a sezonului în Liga Campionilor și s-a calificat în finala competiției. Barcelona a învins cu 31-26 pe francezii de la Nantes, dar au avut ceva emoții, portarul celor de la Nantes, danezul Emil Nielsen, reușind paradă după paradă între buturile porții sale.

5 goluriau marcat Dika Mem și Aleix Gomez pentru Barcelona, fiind principalii marcatori ai catalanilor. La Nantes, cele mai multe goluri le-a reușit Valero Rivera, 6

Xavier Pascual, tehnicianul Barcelonei, cel care va veni în vară la Dinamo, va juca a 6-a finală de Liga Campionilor cu catalanii. A câștigat până acum două (2011, 2015), dar a pierdut alte trei. 

Xavier Pascual și-a luat la revedere deja de la fanii catalani după 12 ani petrecuți la Barcelona. Antrenorul care a câștigat 60 de trofee cu formația blau-grana și-l dorește acum pe al 61-lea. Partida cu Nantes a fost una specială pentru căpitanul Barcelonei, Raul Entrerrios. El și-a înfruntat fratele, Alberto Entrerrios, antrenorul celor de la Nantes.

8-0 pentru Barcelona

Barcelona va întâlni duminică, de la ora 19:00, în finală pe Aalborg, marea surpriză din semifinale. Danezii i-au eliminat pe milionarii de la PSG, cea mai bogată echipă din handbalul mondial. Vedetele Mikkel Hansen și Nikola Karabatic nu au putut să-și ajute echipa să joace finala. 

PSG e la a 5-a prezență în Final Four-ul Ligii Campionilor, dar nu a reușit să câștige trofeul. În schimb, debutanta Aalborg vrea acum să continue tradiția ultimilor ani în Liga Campionilor, aceea că echipa cotată cu șansa a patra la trofeu, să câștige competiția!

Aalborg a întâlnit Barcelona de 8 ori în Liga Campionilor, dar nu a reușit să câștige niciodată. Catalanii conduc cu 8-0! În actualul sezon a fost 42-33 și 35-32 pentru iberici. Dacă va câștiga Liga, Barcelona va câștiga a 10-a oară trofeul, îmbunătățindu-și recordul.

VIDEO+FOTO Surpriză colosală în semifinala Ligii Campionilor la handbal masculin » Cine i-a eliminat pe milionarii de la PSG

Dinamoviștii au pe cine susține la Final Four-ul Ligii Campionilor: pe Xavier Pascual, viitorul antrenor din Ștefan cel Mare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează