SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Campion european, reținut pentru tentativă de viol!

Benoit Kounkoud (centru), reținut pentru tentativă de viol, foto: Imago Images
Benoit Kounkoud (centru), reținut pentru tentativă de viol, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 11:04 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 11:34

Franța a câștigat Campionatul European de handbal masculin, după finala cu Danemarca, însă un handbalist din Hexagon are probleme mari cu legea.

Handbalistul francez Benoit Kounkoud (26 de ani) a fost plasat în arestul poliției pentru tentativă de viol într-un club de noapte din Paris. Incidentul ar fi avut loc în noaptea dintre 29 și 30 ianuarie.

Acuzat că s-a îngrășat, Neymar și-a arătat abdomenul și a răspuns vulgar: „S*****-o, haterilor!”
REACȚIE
Acuzat că s-a îngrășat, Neymar și-a arătat abdomenul și a răspuns vulgar: „S*****-o, haterilor!”

Benoit Kounkoud, reținut pentru tentativă de viol

Ancheta este în desfășurare, precizează Valeurs Actuelles. Extrema dreaptă este suspectată de tentativă de viol. Acesta ar fi comis acest gest în timp ce se afla sub influența alcoolului. El și-a dat jos pantalonii și a încercat să agreseze sexual o tânără.

Kounkoud evoluează pentru Kielce, în Polonia, și ar fi fost imobilizat de un agent de securitate până la sosirea poliției, iar ulterior plasat în arest preventiv. El va fi audiat de anchetatori și se va stabili dacă este sau nu vinovat.

Parchetul din Paris nu a oferit nicio reacție după ce a fost contactat de Valeurs Actuelles.

Handbaliștii francezi au fost primiți luni la Palatul Elysee de președintele Emmanuel Macron, un oficial pasionat de sport. El a fost prezent și la finala Campionatului Mondial pe care a disputat-o Franța în 2022 cu Argentina.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini ale finalei Franța - Danemarca

+9 FOTO

Franța, campioană europeană la handbal masculin

Franța a câștigat finala europeană cu Danemarca, 33-31, iar interul dreapta danez Mathias Gidsel a devenit golgheterul Campionatului European cu 54 de goluri. Titlul de MVP i-a revenit francezului Nedim Remili.

O finală cu emoții și prelungiri a stabilit duminică seară că Franța este din nou campioană europeană, la distanță de un deceniu de precedentul triumf.

A fost un meci dominat pe tabela de scor timp de 85% din timp de nordici, însă „cocoșii” au avut luciditate și curaj nebun în ultimele minute, cele decisive.

Televiziunea TF1, care a transmis finala în Franța, a avut o medie a telespectatorilor de 5,2 milioane, iar vârful audienței, 8 milioane, a fost atins în finalul prelungirilor partidei.

Rezumatul finalei Franța - Danemarca de la EURO 2024

Citește și alte știri:

Gest șocant făcut de Roberto Mancini în Cupa Asiei » Explicația italianului a fost stupefiantă + Ce riscă selecționerul saudiților!

Fratele lui Ryan Giggs, dezvăluiri șocante despre legendarul jucător al lui Manchester United: „Aș fi putut să-l îngrop definitiv!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  31 Ianuarie 2024, 14:24

Probabil ca victima este, din nou, daneza !? ;)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează