SPORTURI  »  HANDBAL  »  VÂLCEA

FOTO SCM Rm. Vâlcea și-a adus „bombă sexy” pe semicerc!

SCM Rm. Vâlcea a transferat una dintre cele mai frumoase handbaliste din România. Muntenegreanca Bobana Klikovac (25 de ani) atrage privirile fanilor la fiecare apariție. +11   FOTO
SCM Rm. Vâlcea a transferat una dintre cele mai frumoase handbaliste din România. Muntenegreanca Bobana Klikovac (25 de ani) atrage privirile fanilor la fiecare apariție.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 15:06 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 17:07

SCM Rm. Vâlcea a transferat una dintre cele mai frumoase handbaliste din România. Muntenegreanca Bobana Klikovac (25 de ani) atrage privirile fanilor la fiecare apariție.

Presa din Muntenegru a anunțat transferul. Bobana Klikovac se va muta sezonul viitor de la Gloria Buzău la SCM Rm. Vâlcea. Muntenegreanca iese în evidență pe teren, atât prin evoluțiile ei, dar atrage privirile fanilor și prin frumusețe.

+7 FOTO

Bobana Klikovac, din 2017 în România

Bobana Klikovac a ajuns prima dată în România în 2017, la Craiova. A fost cel mai bun sezon din istorie pentru SCM Craiova care a terminat pe locul 2, dar a câștigat și Cupa EHF. Bobana Klikovac a impresionat pe pivot și a fost transferată imediat de Ferencvaros Budapesta. A avut însă ghinion, s-a accidentat și după numai un an a revenit la Craiova. În anul următor a semnat cu Gloria Buzău.

Klikovac, în locul lui Maren Aardahl

SCM Rm. Vâlcea s-a orientat la Bobana Klikovac după ce a aflat că norvegianca Maren Aardahl vrea să se întoarcă acasă, în Norvegia. Ultima campioană a României a tratat și cu Lorena Ostase, dar negocierile nu au ajuns la un numitor comun.

La Rm. Vâlcea, Klikovac își va regăsi prietenele de la SCM Craiova, pe Jelena Trifunovici și Zeljka Nikolici. Pivotul muntenegrean este a cincea jucătoare care a evoluat la Craiova și a ajuns în cele din urmă la Rm. Vâlcea, în aceeași situație mai aflându-se Iulia Dumanska și Cristina Florica. 

+7 FOTO

Klikovac și-a găsit dragostea

În primul an la Craiova, Bobana s-a îndrăgostit de Răzvan Olteanu (foto), căpitanul naționalei României de volei, care evolua și el în acea perioadă la SCM Craiova. Din acel moment cei doi nu s-au mai despărțit. Au gânduri serioase și se pregătesc de nuntă. Tot pentru Răzvan Olteanu, se spune, Bobana s-a întors așa de repede din Ungaria. Răzvan Olteanu are 2,04 metri și evoluează pe postul de centru la campioana Arcada Galați. 

31 de selecțiiși 20 de goluri are Bobana Klikovac la naționala Muntenegrului, cu care a jucat la Campionatul European din 2020

Citește și alte știri din handbal: 

Nora Mork, în lacrimi. Norvegianca s-a accidentat din nou și riscă a 11-a operație la genunchi!

Baia Mare a înscris 40 de goluri în poarta norvegiencelor de la Storhamar. Calificarea în „sferturi” e acontată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
baba_vanga
baba_vanga  •  12 Februarie 2021, 15:31

Fata pare sufletista si ambitioasa, ferice de baiatul care va pune laba pe ea ! :)

446194735563038
Cony Nick  •  12 Februarie 2021, 15:07

articolul meu nu continea limbaj vulgar sau jignitor...sa-ti fie rusine ca l-ai sters...erea simplu despre valoarea sportiva a jucatoarei...asta trebuia sa scrii tu ...nu despre o bomba... m-ai bine ai sterge articolul si ai nscrie unul nou despre valoarea jucatoarei ..nu despre: FOTO SCM Rm. Vâlcea și-a adus „bombă sexy” pe semicerc!

446194735563038
Cony Nick  •  12 Februarie 2021, 13:31

îti dau perfecta dreptate...ziaristul foloseste mereu un limbaj ***.. data trecuta i-am scris dar post***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează