SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Buducnost - SCM Rm. Vâlcea » Vâlcea joacă fără 6 jucătoare de bază la Podgorica! Nici antrenorul Florentin Pera nu va fi pe bancă!

Asma Elghaoui revine în echipă după perioada de carantină FOTO Gyor Audi ETO
Asma Elghaoui revine în echipă după perioada de carantină FOTO Gyor Audi ETO

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 20:55 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 22:55

Jucătoarele de la SCM Rm. Vâlcea au ieșit din carantină în această săptămână, dar patru dintre ele nu au făcut deplasarea în Muntenegru. "Ultimele teste au ieșit tot pozitive, iar conform regulamentului Federației Europene de Handbal ele nu pot juca", a declarat președintele Florin Verigeanu.

  • Buducnost - SCM Rm. Vâlcea e sâmbătă, ora 19:00, liveSCORE pe GSP.ro, televizat de  Digi Sport 1 și TV Telekom Sport 1

E vorba de Evgenija Minevskaia, Maren Aardahl, Zeljka Nikolici și Cristina Florica. În plus, alte două handbaliste vâlcene sunt accidentate și au rămas acasă. Este vorba de Alicia Fraga Fernandez și Irina Glibko. "Cei de la Buducnost ne-au propus să jucăm ambele meciuri la Podgorica, dar nu am putut să acceptam deoarece aveam meci programat în campionatul intern. La acel moment nu știam că Gloria Bistrița nu se va prezenta. Dacă aveam echipa completă poate altfel se discuta", a adăugat șeful clubului vâlcean. SCM Rm. Vâlcea a plecat joi dimineață cu autocarul, a rămas joi seara la Krusevac, iar vineri a continuat drumul spre Podgorica. "Nu puteam să cumpărăm bilete de avion pentru că nu știam pe ce fete ne putem baza", a explicat Verigeanu.

Vâlcea nu-l va avea pe bancă nici pe antrenorul Florentin Pera, cel care se află în canatină de o săptămână din cauza virusului SARS-CoV-2. SCM Rm. Vâlcea a jucat ultimul meci în Liga Campionilor pe 17 octombrie, la Gyor. Din cauza problemelor create de coronavirus, Vâlcea a jucat doar patru meciuri până acum din totalul de 7, fiind echipa cu cele mai puține meciuri jucate, alături de Vipers Kristiansand și Podravka. 

Clasament grupa B

Buducnost - SCM Rm. Vâlcea » Vâlcea joacă fără 6 jucătoare de bază la Podgorica! Nici antrenorul Florentin Pera nu va fi pe bancă!

Gloria Buzău debutează în cupele europene, la Nantes » Un jucător care a evoluat în România antrenează acum echipa franceză!

CSM București are de jucat trei meciuri în 8 zile în Liga Campionilor! Primul adversar: Krim Ljubljana

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează