SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

CALCULE CUPA EHF // SCM Craiova stă cu sufletul la gură! Ce trebuie să se întâmple între Podravka și Nykobig pentru ca oltencele să spere la apărarea trofeului

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 17:38

SCM Craiova își joacă ultima șansă la calificare în faza următoare a Cupei EHF. Trebuie să le bată pe spanioloaicele de la Bera Bera, dar are nevoie și de ajutorul croatelor de la Podravka.

  • SCM Craiova- Bera Bera, ultimul meci din faza grupelor Cupei EHF la handbal feminin, e duminică, ora 13:30, în direct pe TV Telekom Sport și TV Digi Sport. 

Sâmbătă, Podravka Koprivnica întâlnește Nykobing, pe teren propriu. Campioana Croației e deja calificată de pe primul loc și nu o mai interesează ultimul meci. Nu același lucru se poate spune despre daneze, care au nevoie de cel puțin un punct. 

Craiova rămâne cu șanse la locul 2 și, implicit, la calificare, doar dacă Podravka învinge pe Nykobing. Atunci, deținătoarea trofeului trebuie să câștige, la rândul ei, duminică, împotriva celor de la Bera Bera.

"Stăteam și mă gândeam dacă eram în aceeași situație, ce alegeam. Probabil alegeam să-mi odihnesc niște sportive, dar fără să neglijez rezultatul. Podravka este o echipă cu un palmares excepțional și în mod normal ar trebui să respecte acest lucru. Dacă acest lucru se va întâmpla sâmbătă, totul este la mâna noastră duminică, și vom face orice pentru calificare", a declarat antrenorul Bogdan Burcea.

Doar la victorie

Chiar dacă Podravka nu va învinge, Burcea a dat asigurări că echipa va juca doar la victorie duminică. "E un meci al orgoliilor pentru noi. În tur am suferit cea mai usturătoare înfrângere din istorie și asta e greu de digerat. Vreau să încheiem competiția cu un rezultat pozitiv", a explicat Burcea.

Clasament grupa D

1. Podravka 8 puncte
2. Nykobing 5
3. Bera Bera 4
4. Craiova 3

* primele două clasate se califică în "sferturi"
* Craiova stă mai bine la jocurile directe cu Nykobing

Ultima strigare

Măgura Cisnădie își joacă și ea ultimul meci în actuala ediție a Cupei EHF. Fără victorie în primele 5 etape, sibiencele au șanse minime și în deplasarea de la Bietigheim, de duminică, ora 18:00. Bietigheim e și ea eliminată, în "sferturi" calificându-se deja Esbjerg și Storhamar.

Vezi și: 

Stop joc! Handbalista Melinda Geiger se retrage la 31 de ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează