HANDBAL  ·  CSM SLATINA-SCM RM. VÂLCEA 23-30

Campioana SCM Rm. Vâlcea nu a avut probleme la Slatina! Victorie fără emoții în derby-ul Olteniei

Articol de — Sambata, 07 Septembrie 2019, 16:21

SCM Rm. Vâlcea a bifat al doilea succes în Liga Florilor, câștigând fără emoții derbyul oltenesc cu CSM Slatina, scor 30-23.

SCM Rm. Vâlcea a bifat al doilea succes consecutiv în Liga Națională, echipa lui Florentin Pera impunându-se fără mari emoții în deplasarea de la Slatina. Gazdele au stat cât de cât aproape de campioane 20 de minute. Paradele Iuliei Dumanska și apărarea excelentă a vâlcencelor au făcut însă diferența până la pauză, acolo unde Vâlcea a intrat cu 6 goluri avantaj: 14-8.  

Și în partea a doua lucrurile au stat la fel. Vâlcea s-a apărat exact și a marcat goluri ușoare pe contraatac. Vâlcea a avut posibilitatea să-și odihnească titularele și să le dea minute tinerelor Diana Ciucă și Alexandra Badea. De altfel goalkeeperul a avut din nou o prestație reușită, parând între altele trei aruncări de la 7 metri. 

S-a terminat 30-23, un succes fără probleme pentru vâlcence care parcă încep să-și ridice nivelul jocului în defensivă. 

CSM Slatina 23 
L. Stan, Dulgheriu, Nagy - Cîrligeanu 3, Draghici, Șchiopu, Fulgoi, Vasiliu 1, A. Andrei 3, Corban 2, Chitacu 2, L. Popescu 5, Rusu 3, Ostase 3, I. Andrei, Stoicănescu 1. Antrenor: Victorina Bora 

SCM Rm. Vâlcea 30 
Dumanska, Ciucă, Batinovici - Norgaard 2, Florica 3, Glibko 2, Băcăoanu 2, Badea 1, Gonzalez 6, M. Lopez 4, Liscevici 4, Samara, Elghaoui 4, Fernandez, Adespii 2, Zamfirescu. Antrenor: Florentin Pera Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (1)

lionforever  •  07 Septembrie 2019, 21:49

Azi s-a jucat la craiova un meci in cupa ehf cu salerno din italia dar deontologia voastră nu vă lasa sa scrieți despre asa ceva. Băgați ceva de liga 3 sau de vreun anonim de joacă prin tari exotice ca despre fosta câștigătoare a cupei ehf feminin de acum doi ani de ce sa mai scriem.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1