SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIOANA EUROPEI

Campioanele au revenit în țară! Jucătoarele de la CSM București prezintă trofeul fanilor

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 09:51

Handbalistele de la CSM București au aterizat pe aeroportul Otopeni, unde vor fi întâmpinate la Salonul Oficial de Primarul General al capitalei, Răzvan Sava. 

update 13:00

Avionul care le-a transportat pe jucătoare a aterizat pe Aeroportul Otopeni. În scrut timp, acestea vor susține declarații.

Știrea inițială:

Suporterii nu vor avea acces în Salonul Oficial, dar va exista un spațiu amenjat în fața Salonului, unde fanii le vor putea întâmpina pe fete, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de facebook a echipei.

Diseară, de la ora 17:15, fetele de la CSM București vor prezenta trofeul Ligii Campionilor la meciul din semifinalele Ligii Naționale de handbal masculin, dintre CSM București și Potaissa Turda, la Sala Rapid.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ando89
ando89  •  09 Mai 2016, 15:27

Sincere felicitări încă o data! Printre putinii bani publici cheltuiți cu cap în România. Păcat ca proiectul sălii polivalente a rămas în aer...

radumatei
radumatei  •  09 Mai 2016, 14:24
Postat de catalynn pe 09 Mai 2016, 13:28

2.5 milioane euro e buget astronomic pt o Liga a Campionilor?! In plus daca luam in considerare si câștigul suma e de fapt mult mai mica ... Asta e, nu mai asfaltam o strada in Ferentari dar am câștigat infinit la capitolul imagine!

Pentru un club de handbal feminin e un buget mare. Cistigul e de vreo 300.000 de euro, deci un pic peste 10% din suma investita. Cistigul "infinit" la capitolul imagine se aplica doar pentru citiva politicieni corupti care se vor poza in campania electorala cu campioanele si vor mai cistiga un mandat pe seama bucurestenilor creduli.

catalynn
catalynn  •  09 Mai 2016, 13:28
Postat de radumatei pe 09 Mai 2016, 13:18

Pai, sa le astepte fanii echipei, nu? Locuitorii Bucurestiului asigura deja un buget astronomic pentru acest club artificial. Acum vrei sa le asteptam si la aeroport?

2.5 milioane euro e buget astronomic pt o Liga a Campionilor?! In plus daca luam in considerare si câștigul suma e de fapt mult mai mica ... Asta e, nu mai asfaltam o strada in Ferentari dar am câștigat infinit la capitolul imagine!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează