SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SERBIA 22-23

Ce a spus selecționerul Xavi Pascual după înfrângerea cu Serbia din preliminarii: "Respectul se câștigă la înfrângeri, nu la victorii"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2017 22:48

Xavier Pascual, selecționerul naționalei de handbal masculin a României, a analizat înfrângerea echipei sale în fața Serbiei, scor 22-23.

"Cred că am fi putut câștiga un punct, dar realitatea e că ei au fost mai buni ca noi. Apreciez efortul jucătorilor mei. Respectul se câștigă la înfrângeri, nu la victorii. Jucătorii mei mi-au câștigat respectul în meciul cu Serbia.

Aș fi putut să vin aici să scuz înfrângerea și să spun că întreruperea luminii ne-a dezavantajat, dar acestea sunt scuze puerile și eu nu voi căuta aceste lucruri niciodată. Trebuie să mergem în Serbia și să ne recuperăm punctele", a declarat Xavier Pascual. 

"Ne motivează mai mult"

Dan Racoțea a marcat de două ori în meciul cu Serbia și la final s-a prăbușit pe teren.

"O înfrângere ca asta nu o s-o primești niciodată cu tristețe, nu cazi psihic, ci mai mult te motivează.

Am luptat tot meciul, sala a fost alături de noi, dar niciodată nu știi ce este scris, acum mergem în Serbia și ne vom motiva mai mult, fiindcă știm că puteam să câștigăm sau să scoatem un egal. Niciodată nu e prea târziu", a spus el.

Citește și: Înfrângere la ultima secundă » România pierde dramatic în fața Serbiei, după un meci captivant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează