SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Clubul lui Lucian Bute organizează primul turneu de handbal!

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 12:02

Lucian Bute a deschis la Galați un club care are atât secție de box, cât și de handbal. În week-end se desfășoară primul turneu pentru copii, care strânge la start 11 echipe din țară și străinătate.

Alături de nașul său, Aurel Trifan, Lucian Bute a deschis la Galați un club care-i poartă numele. „Vreau să ajut și eu Galațiul, atât cât pot. Important e să-i scoatem pe copii din casă, să aibă unde să facă sport în cadru organizat”, a declarat fostul campion mondial de box. 

Handbalul e pe primul loc la Asociația Club Sportiv „Lucian Bute” Galați. Clubul are deja echipe de juniori 4, juniori 3 și minihandal. „Am luat-o de jos, avem antrenori care să se ocupe de copii. La început e o joacă, după care totul devine serios. Mergem la turnee, am fost și în țară și în străinătate. Poate, în viitor, o să scoatem o nouă Steluța Luca de la Galați", a declarat și Aurel Trifan, cel care se ocupă efectiv de club, mai ales că Lucian Bute trăiește în Montreal. 

Clubul lui Lucian Bute organizează primul turneu de handbal!

În acest week-end, la Sala „Siderurgistul” și Sala Sporturilor din Galați va avea loc primul turneu organizat de ACS Lucian Bute Galați. Va fi un turneu de handbal la două categorii de vârstă: junioare 4 și minihandbal. „La junioare 4 avem 9 echipe înscrise, la minihandbal doar 4. Va fi o bucurie și un spectacol pentru copii, toți vor primii medalii, premii, diplome, o amintire frumoasă pentru ei”, a mai spus Aurel Trifan. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează