SPORTURI  »  HANDBAL  »  KRIM - U JOLIDON 28-27

Clujencele au pierdut la limită la debutul în Ligă » Krim Ljubljana - U Jolidon 28-27

Mihaela Senocico este una dintre cele mai titrate handbaliste de la U Joilidon
Mihaela Senocico este una dintre cele mai titrate handbaliste de la U Joilidon

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 14 octombrie 2012 22:11

Clujencele au pierdut la debutul în Liga Campionilor, în deplasare, la Krim Ljubljana, scor 27-28. Cealaltă participantă a României în grupele Ligii, Oltchim, a învins cu 30-25 pe Hypo Viena.

Pentru prima dată în istoria celei mai importante competiţii europene intercluburi, România va avea două echipe la start. În afara campioanei Oltchim Rm. Vîlcea, semifinalistă în sezonul trecut, Jolidon Cluj a trecut de preliminarii şi a acces între cele mai bune 16 echipe din Europa!

Jolidon Cluj a reuşit calificarea în grupele Ligii după două încercări nereuşite. Victoria din finala turneului preliminar, cu vicecampioana Rusiei, Rostov Don, le-a dat aripi ardelencelor, care-şi încearcă acum norocul într-o grupă infernală, cu principala favorită la cîştigarea trofeului, Györ, şi cu două fost deţinătoare ale Ligii: Podravka Koprivnica şi Krim Ljubljana.

Grupa B

Györ Audi Eto (Ungaria)
Krim Ljubljana (Slovenia)
Podravka Koprivnica (Croaţia)
Jolidon Cluj (România)

Programul meciurilor
14:10: Krim-Cluj 28-27
20:10: Cluj-Györ
27:10: Cluj-Podravka
04:11: Podravka-Cluj
11:11: Cluj-Krim
17:11: Györ-Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
cordos_eu
cordos_eu  •  15 Octombrie 2012, 00:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu e gata pana la anul ca s-a blocat licitatia ce trebuia sa aiba loc! dar o face Boc. si Piatra Neamt si Craiova au sali noi! sa speram ca Oprescu se tine acum de cuvant, pentru capitala.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  14 Octombrie 2012, 23:04

daca erau ceva mai agresive in aparare de la inceputul meciului cred ca "U" putea obtine un rezultat mare in aceasta seara insa parca au intrat cu teama in teren si asta le-a costat insa daca partida mai dura 5 minute cred ca eram capabili sa intoarcem reultatul,chiar si asa jocul clujencelor ne da sperante pentru meciurile viitoare,mi-au placut si cateva jucatoarea precum Ani-Senocico,Clara Vidineanu sau Nicoleta Dinca,cu siguranta nu vom termina pe ultimul loc al grupei,insa cred ca ne va fi foarte greu sa mergem mai departe,cu un egal la Ljublijana alta era situatia.Bafta in continuare fetelor!

cordos_eu
cordos_eu  •  14 Octombrie 2012, 23:01
Postat de vera_rapid pe 14 Octombrie 2012, 22:46

oare de ce conducatorii de la Cluj nu au luat-o si pe Geiger? ar fi avut nevoie de ea aici in CL! Vadineanu, Senocio, Cartas sunt jucatoare bune, dar parca lipseste ceva....

alea bune si tinere din Romania sunt la Corona Brasov si Baia Mare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează