SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - POLONIA, 21:15, DOLCE1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

CM de handbal, azi e România - Polonia » Tadici a renunţat la antrenamentul din ziua meciului

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 decembrie 2013 16:22

Selecţionerul nu a mai adus fetele la sală azi, în ziua partidei cu Polonia.

La ora 12:00, ora Serbiei, o oră mai tîrziu în România, cu opt ore înainte de startul disputei cu "leşele", "tricolorele" aveau programată o mişcare de 50 de minute în sala din Novi Sad. Tadici a renunţat însă, fetele rămînînd la hotel pentru odihnă, vizionări şi discuţii individuale. Nici polonezele, de altfel, nu au făcut antrenamentul programat.

Azi, la Novi Sad, înaintea meciului dintre România şi Polonia se joacă Angola-Germania. România şi Polinia s-au întîlnit ultima dată, într-un meci oficial, în 2009, în calificările pentru Jocurile Olimpice de la Beijing. A fost atunci 27-26 pentru românce. Ultima dispută la Mondiale a avut loc în 2007, ultimul turneu final la care a participat Polonia. În grupa de la Toulon (Franţa), România a învins cu 38-33.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gabrielaj
gabrielaj  •  15 Decembrie 2013, 20:31
Postat de sorineldumitru pe 15 Decembrie 2013, 20:23

Acum, poate inteleg ca ai ceva cu Tadici, dat cred ca astia de la Krim nu-s chiar cretini sa o tina pe asta in poarta [e degeaba. A facut un meci slab cu Cehia, dar Tolnai e portar. Astazi daca va intra bine in meci, normal ca va apara Paula, e intr-o forma prea buna ca sa nu joace si meciul totusi are miza.

Daca joaca Paula suntem mult mai siguri ,mie mi se pare ca Talida e intr-o forma proasta nu ne ajuta cu mare lucru.

sorineldumitru
sorineldumitru  •  15 Decembrie 2013, 20:23
Postat de gabrielaj pe 15 Decembrie 2013, 18:59

Tadici sa nu te puna necuratu sa o pui pe adormita de Tolnai in poarta azi si sa iti fie rusine ca nu ai adus-o pe Geiger si ai trimis-o pe Dedu acasa puteai sa o trimiti pe Toto si asa nu apara mai nimic .

Acum, poate inteleg ca ai ceva cu Tadici, dat cred ca astia de la Krim nu-s chiar cretini sa o tina pe asta in poarta [e degeaba. A facut un meci slab cu Cehia, dar Tolnai e portar. Astazi daca va intra bine in meci, normal ca va apara Paula, e intr-o forma prea buna ca sa nu joace si meciul totusi are miza.

sorineldumitru
sorineldumitru  •  15 Decembrie 2013, 20:20
Postat de bogdan.liviu pe 15 Decembrie 2013, 20:10

Poate că pentru tine este greu să înțelegi asta, dar economia de piață exclude sintagma bolșevică de "să se dea la toți, să ajungă la toată lumea". Treburile astea nu merg împreună. Pur și simplu, handbalul nu este atât de important precum este fotbalul, așa că TVR nu s-a chinuit să dea bani pentru prea puțini halitori de semințe ai nației ăsteia. În altă ordine de idei, de pe ce scrii mesajul ăsta, că dacă aveai internet deja rezolvai problema asta...uite, eu tocmai văd cum a luat Franța conducerea după ce au condus japoneze la două goluri diferență...

Toata lumea da in TVR, dar chiar daca n-am niciun motiv si nu-mi face nicio placere sa le iau apararea, daca cei de la Dolce au facu intr-adevar o oferta buna si au obtinut exclusivitate, TVR-ul pur si simplu n-are ce face. Mie mi se pare nesimtire ce a facut Dolce Sport, nu ce a facut TVR-ul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează