SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Japonezii au tipărit un ziar special pentru Campionatul Mondial de handbal!

Articol de , - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 18:39

Kumamoto, oraşul în care se dispută Campionatul Mondialul de handbal e plin de viaţă. Cu oameni cumsecade şi cu o civilizaţie de care suntem atât de departe. Iar japonezii sunt gazde primitoare, dar nu te înţelegi cu ei.

Nici măcar recepţionerii hotelului nu ştiu engleză, însă şi ei, ca şi cei de pe stradă, restaurant sau de la diverse ghişee, nu renunţă să încerce să te ajute! Pe limba lor, prin semne, sunt dispuşi chiar să te ducă personal într-un loc anume, numai să te simţi bine în ţara lor.

Cu ocazia Campionatului Mondial, organizatorii au pregătit un ziar special! Un ghid complet cu cele mai importante informații despre turneul final. Prezentarea echipelor, a loturilor, a sălilor unde se joacă, dar și alte detalii importante pentru cei care iubesc handbalul. 

Este distribuit în cele mai importante puncte din oraș, la ghișeele de informare turistică, dar și în zonele dedicate presei. 

24 de participăriare România la Campionatul Mondial din tot atâtea competiţii organizate de IHF. Suntem singura ţară cu procentaj de prezenţă 100%

Mondialul se joacă în 5 săli

  • Park Dome (Kumamoto), capacitate 10.000 de locuri
  • Aqua Dome (Kumamoto), capacitate 6.400 
  • Prefectural Gymnassium (Kumamoto), capacitate 3.400
  • General Gymnasium (Yatsushiro), capacitate 2.500
  • City Overall Gymnasium (Yamaga), capacitate 2.100

VEZI ȘI:

România - Spania 16-31 // Naționala României, debut umilitor la Campionatul Mondial din Japonia! De când nu am mai suferit un astfel de eșec + ce urmează

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Cristina Neagu, în stare de șoc după România - Spania 16-31: „Sincer, nu văd niciun lucru bun, dar ce altceva să fac?”

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Tomas Ryde, reacţie incredibilă: „Nu-mi reproşez nimic! Şi mâine e o zi, soarele va răsări din nou”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează