SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Narcisa Lecușanu, cu gândul acasă de Ziua Națională: „Simt mai mult românește când sunt plecată”

Articol de , - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 10:30

Narcisa Lecușanu, expertul GSP.ro pe durata Campionatului Mondial din Japonia, a vorbit despre Ziua Națională a României și despre dorul de casă pe care l-a avut când era jucătoare. 

  • România întâlnește astăzi Japonia, liveTEXT pe GSP.ro de la ora 11:00. Meciul se va disputa la Yatsushiro (Japonia).
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Următoarele meciuri ale României: Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„De ceva timp îmi place să urmăresc parada militară. Când nu e frig mă duc și eu să mă uit, dar în caz contrar mă uit din fața televizorului, că transmisiunea e bună. Simt mai mult românește când sunt plecată pentru că am trăit câțiva ani afară și te schimbă asta.

Cred că fiecare trebuie să-și găsească fericirea acolo unde este. Eu am fost unul dintre oamenii care și-au dorit să se întoarcă acasă. În România există oameni cu suflet frumos”, a declarat Lecușanu pentru GSP.ro.  

+6 FOTO

Se joacă azi: Danemarca - Coreea, Franţa - Brazilia, Germania - Australia

GRUPA C
Muntenegru - Senegal 29-25
România - Spania 16-31
Ungaria - Kazahstan 39-15

Se joacă azi: România - Senegal, Spania - Ungaria, Muntenegru - Kazahstan

GRUPA D
Japonia - Argentina 24-20
Rusia - China 26-11
Suedia - Congo 25-15

Vezi și:

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Japonezii au tipărit un ziar special pentru Campionatul Mondial de handbal!

România - Spania 16-31 // Naționala României, debut umilitor la Campionatul Mondial din Japonia! De când nu am mai suferit un astfel de eșec + ce urmează

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Cristina Neagu, în stare de șoc după România - Spania 16-31: „Sincer, nu văd niciun lucru bun, dar ce altceva să fac?”

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Tomas Ryde, reacţie incredibilă: „Nu-mi reproşez nimic! Şi mâine e o zi, soarele va răsări din nou”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează