SPORTURI  »  HANDBAL  »  VIZITĂ

Crina Pintea a vizitat locurile copilăriei » A fost primită cu pâine și sare

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 11:33

Crina Pintea a vizitat locurile unde s-a născut, a copilărit şi a învăţat. Cel mai bun pivot la Euro 2018 a devenit un idol printre elevii băcăuani.

Crina Pintea a avut un an 2018 fantastic. Mai întâi a fost parcursul excelent de la Issy Paris, apoi Europeanul din Franţa în care lumea a descoperit un mare pivot. A şi fost votată în echipa ideală a turneului. Tot în Franţa, a venit şi transferul la cea mai bună echipă a Europei, Gyor Audi ETO. Un final de an tumultos cu drumuri între Paris şi Gyor.

Crina a avut însă timp să dea şi pe acasă, în comuna Stănişeşti, satul Slobozia, din judeţul Bacău. Să-şi vadă părinţii şi oamenii dragi care i-au marcat viaţa. A vizitat şcoala gimnazială numărul 1, acolo unde a învăţat, a stat de vorbă cu profesorii şi cu elevii, care au întâmpinat-o cu pâine şi sare, aşa cum sunt întâmpinaţi campionii, în Moldova.

Crina s-a declarat vizibil emoţionată. "Mi-aţi făcut o mare surpriză. Vă mulţumesc pentru primire şi vreau să vă asigur că nu voi uita niciodată de unde am plecat", le-a transmis Crina. Într-o sală de clasă au urmărit împreună meciuri de la Campionatul European, cu ajutorul unui videoproiector. Copiii şi-au aplaudat idolul, au făcut poze cu ea.

"Întotdeauna mă simt bine acasă. Mă încarc cu energie pentru tot restul anului", a mai spus Crina.

Vizita acasă va fi scurtă însă, Crina urmând să plece imediat după Crăciun la Gyor acolo unde urmează să înceapă pregătirile la noua echipă. Pe 2 ianuarie, pivotul român va debuta în tricoul alb-verde cu numărul 77, în derbyul contra Ferencvaros Budapesta.

 

48384918 264733574219943 3580376259403710464 n +4 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează