SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Cristina Laslo a semnat cu Minaur Baia Mare

Cristina Laslo a semnat contractul cu Minaur FOTO minaur.ro
Cristina Laslo a semnat contractul cu Minaur FOTO minaur.ro

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2020 14:33 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 15:03

Cristina Laslo, centrul echipei naționale, e prima jucătoare din „lotul Corona” care poate să joace, după cele 9 luni de pauză forțată din cauza tratamentului interzis de laseroterapie intravenoasă.

Calvarul s-a terminat pentru Cristina Laslo, centrul echipei naționale a României. Jucătoarea a stat 9 luni pe tușă în urma scandalului de dopaj de la Corona Brașov, dar are acum drept de joc. Ea a semnat marți, 1 septembrie, un contract pe doi ani cu Minaur Baia Mare.

"Am ales Minaur pentru obiectivele pe care le are în acest sezon și în sezonul viitor, pentru transferurile făcute de club. Mă interesează performanța, care mereu a existat la acest club. Minaur se bate mereu pentru rezultate. În al doilea rând, conducătorii acestui club m-au dorit încă de când eram la Cluj. În acest an au insistat cel mai mult și am simțit că mă doresc să fiu aproape de ei, să fiu la această echipă", a declarat Cristina pentru siteul clubului băimărean.

"Au venit jucătoare de top mondial, care joacă și pentru echipele lor naționale: Suedia, Serbia, Japonia, Brazilia, chiar și de la echipa României. Avem un lot numeros și destul de valoros, care spre să se ridice la nivelul așteptărilor. Gândul meu este să ne vedem în partea de sus a clasamentului. Pentru asta am venit, pentru asta o să muncim, lucrăm zi de zi pentru acest lucru", a adăugat Laslo. La 24 de ani, Cristina a mai jucat în carieră pentru U Cluj Napoca, Buducnost Podgorica și Corona Brașov. Acum doi ani a debutat la echipa națională de senioare la Euro 2018. Este campioană mondială de junioare și medaliată cu bronz la Mondialele de tineret.

În afară de Cristina Laslo, Biancăi Bazaliu și Dacianei Hosu le-a mai expirat perioada de suspendare. Bazaliu a revenit la CSM București după împrumutul la Brașov. Portarul Daciana Hosu mai are însă contract cu Corona și a fost blocată de clubul de sub Tâmpa. Comisia de Memorii a FRH a declarat-o liberă de contract, dar Corona a făcut Apel. Comisia de Apel a amânat cazul pentru 7 septembrie, iar Daciana, în tot acest timp nu se poate antrena! Ea a semnat un contract cu SCM Rm. Vâlcea, dar nu are voie să se pregătească împreună cu echipa lui Florentin Pera. 

Citește și alte știri din handbal:

GSP a aflat care sunt jucătoarele de la Dunărea Brăila cu test pozitiv de COVID-19

Situație explozivă la Dunărea Brăila » Șase jucătoare confirmate pozitiv cu COVID-19. Startul sezonului, sub semnul întrebării

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează