SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

GSP a aflat care sunt jucătoarele de la Dunărea Brăila cu test pozitiv de COVID-19

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2020 13:16 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 14:35

Dunărea Brăila susține că nu există cazuri de coronavirus în echipă. Numai că formația dunăreană nu s-a mai antrenat de patru zile, toatele fetele fiind obligate să stea în izolare!

Gazeta Sporturilor a dezvăluit luni, 31 august, că reluarea sezonului de handbal feminin ar putea fi amânat după ce șase jucătoare de la Dunărea Brăila ar fi ieșit pozitiv la ultimul test Covid 19. Brăila ar trebui să joace joi, 3 septembrie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Capitală, cu SCM Rm. Vâlcea, în sferturile de finală ale Cupei României.

„Toate testele au fost negative”

Surprinzător, clubul brăilean a emis marți, 1 septembrie, un comunicat pe adresa de Facebook, Dunărea Brăila Oficial, în care se spune că toate testele jucătoarelor au fost negative și că ar fi de fapt o campanie de presă și o campanie politică! "Primul test a fost făcut de către echipa noastră în urmă cu mai bine de 10 zile. În urma testelor rezultatele au fost negative. Conform programului stabilit de antrenor, echipa a avut o perioadă de recuperare și repaus individual. În data de 31 august, HC Dunărea Brăila a efectuat al doilea set de teste obligatorii pentru participarea la Cupa României, rezultatele fiind așteptate în dimineața zilei de miercuri", se arată în comunicat.

Nu au voie să vorbească

Nu se știe de ce, dar oficialii clubului brăilean ascund faptul că după ce șase dintre fete au ieșit pozitiv la un test COVID, s-a luat hotărârea ca antrenamentele echipei să fie suspendate! Ce antrenor ar da liber fetelor pentru "repaus individual", exact în săptămâna reluării meciurilor oficiale? Mai mult, jucătoarelor li s-a transmis faptul că nu au voie să dea nicio declarație în presă, altfel vor fi penalizate. Așa se face că nimeni de la clubul brăilean, de la jucătoare, staff, conducere, nu răspunde la telefon!

Gazeta a aflat însă numele jucătoarelor cu teste pozitive. Pe lângă cele anunțate în materialul din 31 august, Mădălina Zamfirescu și Aneta Udriștioiu, ar mai fi vorba de Gabriela Bucur-Szucs, Bianca Tiron, Ioana Bălăceanu și sârboaica Bojana Milici. Unele surse dau încă un caz la echipă, e vorba de cel al preparatorului fizic, Jovan Novakovici. Numele sârbului a apărut în presa locală din Brăila. 

GSP a aflat care sunt jucătoarele de la Dunărea Brăila cu test pozitiv de COVID-19
Jucătoarele de la Dunărea în cantonamentul de la Cheile Grădiștei FOTO Marius Ionescu

Citește și alte știri din handbal:

Situație explozivă la Dunărea Brăila » Șase jucătoare confirmate pozitiv cu COVID-19. Startul sezonului, sub semnul întrebării

Campioana mondială Martine Smeets e categorică: „Un club precum CSM București nu poți să-l refuzi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maryan72
maryan72  •  01 Septembrie 2020, 14:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close