SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ESBJERG 31-33

VIDEO Cristina Neagu, acuzații incendiare după eliminarea din Ligă: „Hoție pe față! Am fost furate la noi acasă, e greu să lupți contra sistemului”

Cristina Neagu s-a certat cu arbitrii la finalul meciului / FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
Cristina Neagu s-a certat cu arbitrii la finalul meciului / FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 07 mai 2023 19:24 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 19:34

Cristina Neagu (34 de ani) a contestat în termeni duri arbitrajul din meciul retur pierdut de CSM București în fața lui Esbjerg, 31-33, rezultat care a produs o nouă eliminare timpurie a „tigroaicelor” din Liga Campionilor.

Maniera de arbitraj din repriza secundă a scandalizat-o pe Cristina Neagu. Eliminările lui Emilie Arntzen și Crina Pintea au tăiat definitiv „aripile” CSM-ului, deciziile arbitrilor fiind contestate după meci de vedeta bucureștencelor. Neagu s-a certat cu arbitrii și a oferit o reacție fără perdea în dialog cu jurnaliștii care o intervevau.

Imaginile neputinței » Jucătoarele de la CSM București au izbucnit în lacrimi după eliminarea din Ligă + nu s-a văzut la TV: reacția tribunelor la bucuria danezelor
CSM BUCUREȘTI - ESBJERG 31-33
Imaginile neputinței » Jucătoarele de la CSM București au izbucnit în lacrimi după eliminarea din Ligă + nu s-a văzut la TV: reacția tribunelor la bucuria danezelor

Cristina Neagu, scandalizată: „Am fost furate pe față la noi acasă!”

„Vreau să spun că acest tip de hoție nu l-am mai trăit de la ultimul Campionat European, cu Muntenegru. Dacă arbitrii cred că așa trebuie procedat, OK, eu nu cred asta. Felicit Esbjerg, sunt o echipă bună, fără îndoială, dar astăzi meritam să câștigăm. 7 contra 9 nu poți juca handbal!

De la începutul meciului, au arbitrat într-o singură direcție, efectiv! Au închis meciul în repriza a doua cu tot felul de decizii ciudate, nu am primit faulturi, toate mingile s-au întors la Esbjerg, totul s-a încununat cu acele două cartonașe roșii, cel puțin la Arntzen. S-a arbitrat într-o singură direcție. Cu sistemul nu poți să te lupți

În meciul tur am trăit aceeași situație, nu am primit niciun fault obișnuit de joc. Este hoție pe față! Trăim această hoție pe teren propriu, iar eu zic că e păcat, am luptat, am arătat că suntem echipă de Final 4, dar e greu 7 contra 9, e greu să lupți contra sistemului”,  a spus Cristina Neagu. 

„Tigroaice” în suferință » Imagini surprinse la finalul meciului CSM București - Esbjerg

Imagini surprinse la finalul meciului CSM București - Esbjerg / foto: Raed Krishan
Imagini surprinse la finalul meciului CSM București - Esbjerg / foto: Raed Krishan
Imagini surprinse la finalul meciului CSM București - Esbjerg / foto: Raed Krishan
Imagini surprinse la finalul meciului CSM București - Esbjerg / foto: Raed Krishan
Imagini surprinse la finalul meciului CSM București - Esbjerg / foto: Raed Krishan
+15 FOTO

CSM București, out din Liga Campionilor

CSM București a pierdut și returul cu Esbjerg, 31-33, și ratează astfel calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. „Tigroaicele” au sperat după un final electrizant de primă repriză, dar danezele au întors rezultatul după pauză și merg la Budapesta. Citește AICI cronica semnată de Luminița Paul.

Citește și alte știri despre CSM București: 

FOTO Imaginile neputinței » Jucătoarele de la CSM București au izbucnit în lacrimi după eliminarea din Ligă + nu s-a văzut la TV: reacția tribunelor la bucuria danezelor

FOTO Vis frânt la „Polivalentă” » CSM București ratează Final Four-ul Ligii Campionilor, după o repriză de coșmar cu Esbjerg

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (61)
Normal
Normal  •  08 Mai 2023, 13:27

Hotia se citeste pe chipul ei !

paiazze
paiazze  •  08 Mai 2023, 11:40
Postat de legionarul_64rapid pe 08 Mai 2023, 09:11

În timp ce Nora Mork & comp. se ocupau cu handbalul , Neagu și Pintea se ocupau cu in jur îi și proteste și pe deasupra mai incitau și spectatorii la așa ceva. Frustrarea asta a lui Neagu o duce încet , încet la mediocritate și spre un sfârșit urât al carierei. Ele nu înțeleg că într-un fel se arbitrează in Champions Ligue și altfel , care nu se pupă cu cel din liga Florilor. Să nu se mai caute scuza cu arbitrajul , pentru că CSM a făcut o a doua repriză excrecabila și să-și asume asta. De cinci ani o duc doar in eșecuri iar banii băgați nu se justifică. Conducerea să-și asume răspunderea iar Vasile să recunoască că este un antrenor mediocru. Efectiv a ajuns secundul lui Neagu !!!

Nu meritau sa se califica, mai ales dupa ratarile alea cu portarul si o poarta proprie de divizia B, dar arbitrii au fost jenanti. La Arntzen nu e niciodata cartonas rosu. Absolut penibili.

Elena43
Elena43  •  08 Mai 2023, 11:28

Principalii vinovati sunt poate arbitrii dar in aceasi masura si adi vasile si crina pintea au pus umarul drastic la aceasta infrangere. Cristina a vb la cald , s a vazut faptul ca e frustrata si stim cu totii ca nu e cea mai potrivita persoana sa vb la cald dar asta e. Nu inteleg cum investesti atatia bani si nu poti sa aduci si un antrenor bun!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează