SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 34-35

VIDEO Cristina Neagu, un car de nervi: „Înseamnă că nu ești român!” » Le face praf pe arbitre: „Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi”

Cristina Neagu, un car de nervi: „Înseamnă că nu ești român!” » Le face praf pe arbitre: „Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi” +27   FOTO
Cristina Neagu, un car de nervi: „Înseamnă că nu ești român!” » Le face praf pe arbitre: „Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi”

Articol de , - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 21:17 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 21:26

După 34-35 cu Muntenegru, România a ratat șansa de a lupta miercuri, contra Germaniei, pentru un loc în semifinalele Campionatului European de Handbal Feminin.

  • Reporterul GSP Andrei Petrescu și fotoreporterul Raed Krishan sunt la Skopje, de unde transmit cele mai importante informații din jurul naționale de handbal
  • România va juca miercuri, de la 16:30, cu Germania, în ultimul meci din grupa principală

După ce în timpul meciului a protestat de mai multe ori, la finalul partidei de la Skopje, Cristina Neagu a fost extrem de nervoasă din cauza cele două arbitre din Austria, Ana Vranes și Marlis Wenninger. 

VIDEO Cristina Neagu atacă arbitrajul după România - Muntenegru 34-35

„E al nu știu câtelea meci de la Europeanul care se desfășoară în acest fel. Nu mă interesează că se va spune acum că așa suntem noi românii, că vorbim despre arbitraj atunci când pierdem. Dacă nici acum nu-ți dai seama că eram echipa care merita să câștige, înseamnă că nu ești român sau nu îți pasă de sport! S-a văzut clar pe teren.

 Chiar vreau să văd ultima fază. Sunt 99,99% convinsă că jucătoarea din Muntenegru a făcut dublu dribling înainte să scoată 7 metri. Dar bineînțeles că arbitrii nu vor să se uite la video la niciun meci de ale noastre. Eu nu am ce să spun. Azi am luptat din primul în ultimul minut. Echipa a fost senzațională. Meritam să câștigăm. Aceste fete care ne-au arbitrat nu ar trebui să arbitreze pe nimeni!”, a spus Cristina Neagu.

Aceasta a continuat:  „Pe mine nu mă scot arbitrii din ritm. Eram foarte obosită, a fost al 5-lea meci. În permanență am jucat la supraveghere sau om la om. Eu cred că am făcut un efort supraomenesc jucând și în apărare.

Nu mă scot arbitrii din ritm, dar s-a văzut că din primul minut au arbitrat în felul acesta. Nu am nicio treabă cu Muntenegru, iubesc Muntenegru. Nu e vina fetelor. Dar am fost echipa mai bună. 

 Azi am fost echipa mai bună și meritam măcar un punct. Am fost echipa mai bună, trebuie să o spun din nou. Dar nu poți juca handbal așa. Putem fi români, neromâni, danezi, dar cu un astfel de arbitraj nu poți juca. 

Nu ai cum să joci împotriva unor astfel de decizii. Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi, nu știu ce au arbitrat. Mi-ar plăcea ca arbitrii să se uite la meciuri și să-și vadă greșelile. La meciurile noastre, arbitrii nu se duc să vadă ce s-a întâmplat. La celelalte meciuri, se uită mereu la video. 

Eu tot cred că la ultima fază, Itana Grbic a făcut dublu dribling înainte să obțină 7 metri. Arbitrii nu vor niciodată să vadă fazele pe monitor. Și nu înțeleg de ce. Era un meci extrem de important. Consider că nu e corect”, a adăugat Neagu. 

Orice înfrângere la un gol e frustrantă. Noi am avut ghinionul de a prinde Olanda la început de competiție, când a avut mai mult ritm. Nu mai putem întoarce mortul de la groapă. Am jucat mai bine de la meci la meci. Eu cred că la acest turneu final am câștigat o echipă. 

Lumea a spus că vom fi ciuca bătăilor. După cum vedeți, nu suntem ciuca bătăilor. Am fost la limită în două meciuri, cu adversari mai bine cotați. Vom face tot ce putem pentru a câștiga Germania. Vom da ce avem mai bun. Încercăm să obținem victoria pentru că o clasare cât mai bună ne poate apropia de turneul preolimpic. Sperăm să fim în primele 8.

- Cristina Neagu

Citește și: 

Florentin Pera, „foarte nervos” după înfrângerea la limită cu Muntenegru: „Nu vreau să spun mai multe acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
atthur
atthur  •  16 Noiembrie 2022, 20:14
Postat de Acidutzu_67 pe 16 Noiembrie 2022, 13:13

Sa se inteleaga mai bine ce am vrut sa zic cu acel 10%: inseamna ca o decizie la limita din 10 era atribuita lor si nu noua. Repet, LA LIMITA, adica se putea da atat pentru ele cat si pentru ale noastre...Arbitrele au fost "găzdare" cum se spune in fotbal...Dar se exagereaza cu "furtul", suntem subiectivi, adevarul e ca ne-am batut singure...Nu e acceptabil sa conduci cu 3 goluri si sa ratezi desprindere...S-a intors norocul...de la golul in ultima secunda cu Spania.

Sorry,n-a fost nimic la limită !!! A fost JAPCA !!!! austriecele akea proaste bată au tras pe față cu gazdele(că alea sunt gazde,vrajeala cu Skopie și nu Liubliana ține doar la proști).Și așa cum am prezis de aseară ne-am furat-o și dw la Germania, că erau terminate fetele psihic și fizic. ASTA E REALITATEA ....Trist ,dar adevărat....

bozo76
bozo76  •  16 Noiembrie 2022, 18:53

Stim ca e greu si ca sunt explicatii. Singurele chestii care conteaza sunt ce vor transmite generatIilor viitoarecare se vor bate pentru medalia de aur. Tot inainte!

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  16 Noiembrie 2022, 13:13
Postat de atthur pe 16 Noiembrie 2022, 10:29

Și ce? Dumanska nu-i portarul nationalei???? E absolut normal să apere și chiar nu peicep de ce nu a fost lăsată mai departe. In schimb,ești absolut rupt de realitate cu 10 % ai tăi!!! 10% e ENORM intr-un asemenea meci,iar Neagu are PERFECTĂ DREPTATE!!!! A fost furt pe față!!!

Sa se inteleaga mai bine ce am vrut sa zic cu acel 10%: inseamna ca o decizie la limita din 10 era atribuita lor si nu noua. Repet, LA LIMITA, adica se putea da atat pentru ele cat si pentru ale noastre...Arbitrele au fost "găzdare" cum se spune in fotbal...Dar se exagereaza cu "furtul", suntem subiectivi, adevarul e ca ne-am batut singure...Nu e acceptabil sa conduci cu 3 goluri si sa ratezi desprindere...S-a intors norocul...de la golul in ultima secunda cu Spania.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close