SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Florentin Pera, „foarte nervos” după înfrângerea la limită cu Muntenegru: „Nu vreau să spun mai multe acum”

Florentin Pera // foto: Raed Krishan, GSP
Florentin Pera // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de , - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 21:10 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 21:23

Florentin Pera (42 de ani), selecționerul echipei naționale de handbal feminin a României, a comentat amar înfrângerea la limită cu Muntenegru, 34-35, care a spulberat șansele „tricolorelor” la semifinalele turneului. 

  • Reporterul Andrei Petrescu și fotoreporterul Raed Krishan sunt la Skopje și transmit de la fața locului toate informațiile importante.

România a rămas pe ultimul loc în grupă după eșecul din această seară cu Muntenegru și nu mai poate prinde semifinalele, indiferent de rezultatul partidei de miercuri cu Germania. 

Florentin Pera s-a declarat „foarte nervos” după meci, cel mai probabil din pricina arbitrajului, criticat dur de vedeta Cristina Neagu. 

România - Muntenegru 34-35. „Tricolorele” pierd dramatic și ratează șansa la semifinalele Europeanului de handbal
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 34-35
România - Muntenegru 34-35. „Tricolorele” pierd dramatic și ratează șansa la semifinalele Europeanului de handbal

Florentin Pera, după înfrângerea cu Muntenegru: „Sunt foarte nervos, nu vreau să spun prea multe acum”

„Vreau să felicit echipa Muntenegrului, dar și să spun că sunt foarte mândru de jucătoarele mele. Au luptat până la final.

Pentru mine, jucătoarele mele au câștigat acest meci! E opinia mea, nu vreau să spun prea multe acum pentru că sunt foarte nervos. Asta este viața în sport, încercăm acum să fim concentrați la meciul următor.

Nu multe echipe înscriu 34 de goluri contra Muntenegrului, dar am avut problemele în apărare. Asta este situația, trebuie să ne gândim la meciul următor”, a spus Pera la conferință. 

A fost un meci foarte dificil, decis în ultimele 5 minute. Sunt foarte mândră de echipa mea, de cum au luptat fetele până la final. Acum trebuie să ne calmăm și să ne gândim la meciul următor. 

- Bojana Popovic, antrenoare Muntenegru

Cele mai tari cadre din România - Muntenegru

+23 FOTO

Rezumatul VIDEO al meciului România - Muntenegru:

Cristina Neagu, un car de nervi: „Înseamnă că nu ești român!” » Le face praf pe arbitre: „Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi”
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 34-35
Cristina Neagu, un car de nervi: „Înseamnă că nu ești român!” » Le face praf pe arbitre: „Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi”
Huiduieli la fiecare atingere și o atmosferă ostilă pentru România în decisivul cu Muntenegru
CAMPIONATUL EUROPEAN
Huiduieli la fiecare atingere și o atmosferă ostilă pentru România în decisivul cu Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
asistent.1
asistent.1  •  16 Noiembrie 2022, 14:54

Foarte multa răutate și nedreptate în câteva comentarii . Lucrurile sunt simple . În cazul unui arbitraj cât de cât echidistant Romania ar fi câștigat fara probleme partida . Cele două arbitre au arbitrat in cel mai ticălos partida ,scopul lor fiind în principal anihilarea Cristinei Neagu care a fost în prima repriza de neoprit ,dar și de a elimina cât mai multe românce in faze care nu impuneau aceste măsuri . Adăugați și faze fluierate total în neconcordanță cu faptele din teren . A fost un masacru de arbitraj iar țintă a fost echipa României. Cel mai clar exemplu este momentul când Cristina Neagu arata obrazul celor două arbitre , faza surprinsă de camerele de vederi și de cele două arbitre vizate . În mod normal ar fi trebuit ca acestea sa o elimine ,chiar și dacă se afla pe banca. Nu au făcut-o pentru că erau conștiente de râul făcut și nu răfuială era scopul . Acesta era sprijinul pentru victoria gazdelor . Cu orice preț și cu orice consecințe . Sper ca echipa României si staful tehnic și de conducere al delegației sa sancționeze aceasta mare nedreptate prin punerea la mana fiecăruia a unei banderole . Efectul va fi mai teribil decât proteste individuale și de regulă formale .

asistent.1
asistent.1  •  16 Noiembrie 2022, 14:52

Foarte multa răutate și nedreptate în câteva comentarii . Lucrurile sunt simple . În cazul unui arbitraj cât de cât echidistant Romania ar fi câștigat fara probleme partida . Cele două arbitre au arbitrat in cel mai ticălos partida ,scopul lor fiind în principal anihilarea Cristinei Neagu care a fost în prima repriza de neoprit ,dar și de a elimina cât mai multe românce infaze care nu impuneau aceste măsuri . Adăugați și faze fluierate total în neconcordanță cu faptele din teren . A fost un masacru de arbitraj iar țintă a fost echipa României. Cel mai clar exemplu este momentul când Cristina Neagu arata obrazul celor două arbitre , faza surprinsă de camerele de vederi și de cele două arbitre vizate . În mod normal ar fi trebuit ca acestea sa o elimine ,chiar și dacă se afla pe banca. Nu au făcut-o pentru că erau conștiente de râul făcut și nu răfuială era scopul . Acesta era sprijinul pentru victoria gazdelor . Cu orice preț și cu orice consecințe . Sper ca echipa României si staful tehnic și de conducere al delegației sa sancționeze aceasta mare nedreptate prin punerea la mana fiecăruia a unei banderole . Efectul va fi mai teribil decât proteste individuale și de regulă formale .

ceaiuri
ceaiuri  •  16 Noiembrie 2022, 08:38

daca reusim sa rezolvam pb din aparare(totusi avem cea mai slaba aparare din cele 12 echipe)si gasita o solutie pt inter dr...suntem pe drumul cel bun

Vezi toate comentariile (9)
Comentează