SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

VIDEO Cristina Neagu a anunțat ce va face în continuare, după ce a câștigat titlul cu CSM București: „Ăsta e marele meu vis!”

Cristina Neagu +17   FOTO
Cristina Neagu

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 17:53 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 18:53

Cristina Neagu (34 de ani), interul și căpitanul celor de la CSM București, a analizat sezonul excelent al „tigroaicelor” pe plan intern, coroborat cu titlul de campioane, și a vorbit despre visul câștigării Ligii Campionilor alături de bucureștene.

CSM București și-a recâștigat coroana pierdută anul trecut în fața Rapidului. A cucerit al 6-lea trofeu în „Liga Florilor”, într-un sezon intern impecabil, fără eșec înaintea rundei finale. Cristina Neagu s-a declarat extrem de fericită că a triumfat din nou în campionat, mai ales după ce sezonul trecut a trăit o mare dezamăgire.

CSM București a sărbătorit titlul într-o atmosferă dezolantă » Câți spectatori au asistat în Polivalentă la înmânarea trofeului
Liga Florilor
CSM București a sărbătorit titlul într-o atmosferă dezolantă » Câți spectatori au asistat în Polivalentă la înmânarea trofeului

VIDEO Crsitina Neagu: „Am fost foarte dezamăgite anul trecut, de asta este și bucuria mai mare acum”

Ne bucurăm foarte mult pentru această reușită, mai ales anul trecut am fost foarte dezamăgite că nu am reușit să câștigăm titlul. Într-adevăr, am trăit această dezamăgire a necalificării în Final Four, însă trebuie să ne bucurăm de lucrurile bune pe care le facem. Anul ăsta am avut un sezon foarte bun în Liga Florilor, ne bucurăm, este total meritat. 

Nu știu dacă am simțit mai multă presiune anul acesta, presiune este în fiecare sezon pentru că ne dorim să câștigăm totul pe plan intern și să ne calificăm în Liga Campionilor. Vă dați seama că atunci când nu reușim este o dezamăgire foarte mare.

Anul ăsta am avut un parcurs ideal, ne bucurăm de moment, dar nu prea mult pentru că joi plecăm la Bistrița și ne pregătim pentru Cupa României. Nu avem timp să ne bucurăm prea mult”, a declarat Cristina Neagu.

+13 FOTO

Cristina Neagu: „Este cel mai mare vis al meu să câștig Liga Campionilor cu CSM București”

Cristina a anunțat că va continua să țintească trofeul Ligii Campionilor și în anul următor, fiind un mare vis al ei să câștige cea mai răvnită competiție alături de CSM București.

„E greu de zis (n.r. - dacă șterge supărarea eliminării din Liga Campionilor). Sunt două competiții diferite, acolo nu reușim deja de câțiva ani să ne calificăm în Final Four, dar având în vedere dezamăgirea trăită anul trecut le-am spus fetelor înainte de această partidă să ne bucurăm că este munca noastră. 

Liga Campionilor e Liga Campionilor, încă nu reușim să ajungem acolo unde ne dorim deși luptăm pentru asta an de an. E extrem de greu să termini un sezon fără înfrângere, noi am reușit momentan asta. Nici în Liga Campionilor nu am pierdut foarte multe meciuri, dar din păcate le-am pierdut pe cele mai importante. 

Cred că e greu în toată lumea, nu cred că e vreo echipă care nu a reușit să piardă în nicio partidă. Este cel mai mare vis al meu să câștig Liga Campionilor cu CSM București și bineînțeles să ajung la Jocurile Olimpice cu echipa națională”, a mai precizat Neagu.

VIDEO Adi Vasile, declarații după ce CSM București a fost încoronată campioană: „Este foarte dificil să joci pe trei planuri și să-ți păstrezi motivarea, concentrarea”

Citește și alte știri din handbal: 

Adi Vasile, după ce a câștigat titlul de campion cu CSM București: „Nu mai e nicio echipă în Europa care să fie neînvinsă în afară de noi”
Liga Florilor
Adi Vasile, după ce a câștigat titlul de campion cu CSM București: „Nu mai e nicio echipă în Europa care să fie neînvinsă în afară de noi”
Steaua vrea antrenor campion mondial » A mai fost pe bancă în România la Minaur Baia Mare
TRANSFERURI
Steaua vrea antrenor campion mondial » A mai fost pe bancă în România la Minaur Baia Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
Grandy58
Grandy58  •  18 Mai 2023, 19:03

CSM va ajunge in FF abia dupa debarcarea ta !!!

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  18 Mai 2023, 16:58
Postat de inshallah pe 18 Mai 2023, 12:52

sa speram ca viitorul primar va va desfiinta, stimata bugetofaga

Asta speri de multi ani, tristule, incearca sa nu iti pierzi mintile din cauza echipei asteia

handsport
handsport  •  18 Mai 2023, 13:50

... credeam ca vrei sa deviiiii mamaaaa...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează