SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Adevărul din spatele retragerii Cristinei Neagu » Ce urmează pentru vedeta de la CSM București

Cristina Neagu, 32 de ani, va mai juca până în 13 mai, după care va merge să-și rezolve problemele de sănătate.
Cristina Neagu, 32 de ani, va mai juca până în 13 mai, după care va merge să-și rezolve problemele de sănătate.

Articol de - Publicat marti, 04 mai 2021 10:47 / Actualizat marti, 04 mai 2021 11:13

Cristina Neagu, 32 de ani, va mai juca până în 13 mai, după care va merge să-și rezolve problemele de sănătate.

Cristina Neagu a anunțat recent, după ce România s-a calificat la Campionatul Mondial din Spania, că se retrage pentru moment de la echipa națională. Nu a dat niciun detaliu despre cauzele care au dus la această hotărâre.

Urmează o pauză pentru mine, cel mai probabil nu o să mai joc pentru echipa națională în 2021, însă sper ca de la anul să mă întorc cu mai multă energie și cu siguranță motivată pentru ce urmează. În primul rând am acumulat destul de multă oboseală și fizică și psihică, am avut parte de câteva accidentări în ultimii ani și cred că este un moment bun să mă odihnesc câteva luni după care să revin cu dorințe noi. Dacă voi continua să joc handbal, voi veni și la echipa națională pentru că îmi doresc să mă calific încă o dată la o ediție a Jocurilor Olimpice
Cristina Neagu.

Va lipsi trei-patru luni de pe teren

Sursele Gazetei spun însă că totul este legat de problemele de la genunchiul stâng, cel care i-a mai făcut probleme Cristinei, și în trecut. Ea a fost operată, de altfel, de ligamente, la ambii genunchi, în cariera sa. Acum nu e vorba de ceva grav. Neagu va trebui să-și curețe meniscul și cartilajul, dar și așa va trebui să lipsească trei-patru luni de pe teren!

Doctorul CSM București, Florin Oancea a dat detalii pentru playsport despre starea de sănătate a Cristinei Neagu. „Are ambii genunchi sensibilizaţi în urma accidentărilor şi al operaţiilor, aşa că va trebui să le acorde o mare, mare atenţie, fiindcă în acest sport genunchii sunt printre cei mai solicitaţi. Cristina intră de acum în faza în care-şi va acorda mult mai multă atenţie, iar echipa şi antrenorul ei trebuie să înţeleagă asta şi să joace cât mai mult fără ea. Fiindcă noi toţi ne vom bucura, de fiecare dată, atunci când Cristina Neagu va reveni pe teren şi va juca iar la capacitate ridicată. Nu va mai fi niciodată la sută la sută din capacitatea sa de odinioară, dar poate atinge încă 90%, iar asta înseamnă foarte mult", a declarat Florin Oancea.

Vrea să câștige campionatul

Adevărul din spatele retragerii Cristinei Neagu » Ce urmează pentru vedeta de la CSM București
Cristina Neagu ]ntr-un meci de Liga Campionilor FOTO Raed Krishan

Cristina Neagu nu a vrut să ia pauză de pe teren imediat pentru că își dorește foarte tare să câștige un nou titlu de campioană cu CSM București. Ea a mai câștigat unul singur în 2018, dar l-a ratat pe cel din 2019, iar în 2020 acesta nu s-a acordat.

Situația CSM București s-a simplificat acum. Când Neagu a anunțat retragerea temporară de la echipa națională, trei echipe erau în cursa la titlu: CSM București, Minaur Baia Mare și SCM Rm. Vâlcea. După ce ultima campioană a României a pierdut însă disputa cu Minaur Baia Mare, Vâlcea a ieșit din lupta la titlu. Așa că CSM București mai are un singur meci decisiv în acest sezon: cel cu Minaur Baia Mare. Acesta e programat pe 13 mai în turneul de la Rm. Vâlcea. Dacă "tigroaicele" vor câștiga atunci, Neagu va putea să meargă se se opereze și să câștige astfel câteva săptămâni bune în dorința ei de a reveni cât mai repede pe teren. Inițial Neagu își dorea să se opereze după meciul cu SCM Rm. Vâlcea, din etapa a 25-a a Ligii Naționale.

România a pierdut în Muntenegru și a ratat calificarea la Euro 2022. S-a încheiat cea mai rușinoasă campanie de calificare!

Cum a reușit Minaur Baia Mare să răstoarne rezultatul cu SCM Rm. Vâlcea? Două greșeli flagrante de arbitraj!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
razvyyc
razvyyc  •  04 Mai 2021, 16:47

Ursescule, văd că insinuezi în ultima parte a articolului faptul că au scos Vâlcea din lupta pentru titlu..... pentru că Neagu să poată face intervenția chirurgicală mai repede. Cât de bolnavă minte ai.... în noaptea de Înviere ați stat să faceți analize video, acum ați tras concluzia că Neagu este de vină pentru fazele contestate de voi, vrea să intre în vacanță mai repede. Stai liniștit, vă mai dă Neagu încă o dată cu terenul în cap până la intervenție. Nesimțitule.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  04 Mai 2021, 13:52

În interviul dat domnului Striblea pentru acea bancă, fata din Ghencea a spus clar întrebată de problemele fizice: ”mă omoară durerile de la umăr, este problema mea fizică numărul 1”...Aș vrea să citesc domnule Ursescu un material care să mă lămurească de ce operată la un doctor celebru în SUA, ales de Țiriac, deci nu oricine, tot are dureri de ani și ani...

ceaiuri
ceaiuri  •  04 Mai 2021, 12:55

6luni de pauza...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează