SPORTURI  »  HANDBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Cristina Neagu și Simona Halep, criticate dur în direct: „Cristina e orbită de marketing, handbalul e auxiliar” + „Nu te-ai săturat de fițele Simonei?”

Cristina Neagu și Simona Halep
Cristina Neagu și Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 09:40 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 14:52

Jurnalistul Victor Ciutacu (50 de ani) a fost invitatul emisiunii GSP Live în această dimineață, în cadrul căreia le-a criticat în termeni duri pe handbalista Cristina Neagu (32) și jucătoarea de tenis Simona Halep (29).

„Nu am nimic cu Simona Halep și Cristina Neagu, amândouă sunt niște talente uriașe, dar au ajuns să își fie dăunătoare lor însele și angrenajelor în care teoretic ar trebui să funcționeze ca rotițe”, a declarat Ciutacu despre două dintre cele mai mari sportive ale României.

Victor Ciutacu, despre Cristina Neagu: „Mult prea orbită de lumea marketingului”

Pe Cristina Neagu, jucătoarea de handbal care a avut o prestație sub așteptări la Campionatul European din Danemarca, pe care România l-a încheiat pe locul 12, Ciutacu a acuzat-o că este mult prea interesată de partea financiară și prea puțin pasionată de handbal în prezent. 

„Cristina e mult prea ocupată - și o înțeleg, omenește vorbind - de stabilitatea ei financiară, de poveștile ei personale. Cristina poate să pozeze pe de-o parte în salvatorul nației la handbal și pe de altă parte să se căpătuiască, pentru simplul motiv că are o vârstă și la un moment dat o să se lase. Nu o să inventeze noul iPhone apoi, va trebui să trăiască din ce a reușit să acumuleze în anii de glorie. 

Cristina este mult prea orbită de lumea asta a marketingului, în care nici măcar nu strălucește, că nu are contracte ca Messi și Ronaldo, dar încearcă și reușește să obțină niște venituri din chestia asta. Handbalul mi se pare o chestie auxiliară cu care să vândă băuturile energizante, cardurile de credit și așa mai departe”, a spus Victor Ciutacu la GSP Live.

Victor Ciutacu: „Cristina Neagu pare că joacă din obligație”

„Cât a fost accidentată Cristina și ulterior în perioada pandemiei icnea și suferea pe Facebook că vai, cum așteaptă ea să se întoarcă pe teren și ce nasol e să nu joci. Acum, când a avut momentul să joace, e cam deranjată că joacă des. În timpul accidentărilor anunța pe toată lumea că aiba așteaptă să se refacă și să joace, iar acum i se pare că joacă cam des.

Dincolo de limbajul corpului îi văd declarațiile, este foarte deranjată că joacă la 48 de ore, la 72 de ore. Dar lunile în care nu a jucat deloc, din ce motive or fi fost, alea nu se pun? Hotărăște-te, ori poți să joci rar, ori des. Să vezi surpriză pentru Cristina Neagu, există oameni precum Messi sau Ronaldo, echivalenții ei din alte domenii, care joacă din 3 în 3 zile și pe care nu i-am auzit să fie triști la televizor din cauza asta. 

Sportul ăsta se face în primul rând din pasiune, Cristina Neagu pare că o face din obligație. E păcat pentru un talent uriaș. Când nu mai poți, și probabil Cristina nu mai poate la nivelul cu care ne-a obișnuit, începi să-ți cauți scuze. Așa se întâmplă în general la sportivi”, a adăugat Victor Ciutacu.

Cristina Neagu de ce nu a plecat în altă parte? De mare patriotism și că vrea să trăiască la București? Mă lași? Pentru simplul motiv că CSM București i-a oferit cel mai bun contract din punct de vedere financiar.

Dezastrul echipei naționale nu pleacă doar de la Cristina. Sau pleacă de la faptul că echipa națională s-a bazat pe faptul că o scoate Neagu. Uite că a venit momentul în care Neagu nu te-a mai putut scoate. Neagu nu poate face de una singură treaba tuturor celorlalte la nesfârșit, astfel că vin anumite momente în care îți dai seama de adevărata valoare a handbalului românesc. Asta nu este clubul ăla poleit cu cristale Swarowski, numit CSM București.

- Victor Ciutacu, la GSP Live

Simona Halep, criticată de Victor Ciutacu: „Ar trebui să lase nasul mai jos”

În schimb, Simona Halep, numărul 2 mondial în tenis, a fost acuzată că este prea fițoasă, motiv pentru care colaboratorii ei de-a lungul timpului nu doar că s-au retras, dar au și vorbit-o de rău. 

„Nu te-ai săturat și tu de fițele lui Halep? Voi (presa) sunteți sub nivelul intelectual și social al domnișoarei ca să vă bage în seamă, ea discută doar cu presa străină, și cu ăia doar când vorbesc frumos despre ea. Simona ar trebui să lase nasul mai jos și să nu uite de unde a plecat. 

Absolut toți de-a lungul istoriei care au avut roluri mai mult sau mai puțin determinante în evoluția ei ori s-au retras scârbiți, ori spun cuvinte deloc măgulitoare la adresa ei. Sunt toți nebuni și ea singura normală? Mie mi se pare că Simonei îi lipsește un staff cu adevărat profesionist din motive de machidonism, de ținut de bani, neîmpărțit cu nimeni altcineva. E singura care stă cu doi cetățeni de cârpeală prin jurul ei și totul se învârte în jurul lui tac-su”, a spus Ciutacu.

Eu apreciez faptul că Țiriac se încăpățânează să o ajute. Dacă mă întrebi, se încăpățânează să se ajute și pe sine, financiar. Orice bănișor care vine e bine venit la domnul Țiriac, iar de pe spatele Simonei Halep încă se mai pot face niște bani.

- Victor Ciutacu, la GSP Live

Citește mai multe știri din GSP Live:

Primul antrenor de culoare din fotbalul românesc, tranșant în scandalul „Colțescu”: „De asta s-a ofensat Webo. UEFA va pedepsi doar pentru a da un exemplu”

Cosmin Contra, învinuit de situația dramatică de la Dinamo: „Ar trebui să dea bani pentru daunele pe care le-a pricinuit. Degeaba se dă rănit în dragoste”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (106)
mattteo
mattteo  •  19 Decembrie 2020, 10:57

Mie Simona Halep chiar mi se pare un exemplj de decentanin lumea asta. Mai rar vezi fete care sa se marite virgine la 30 de ani. Bravo lor, machidonilor, pentru traditii. E printre putinele femei care nu au tinut paginile revistelor cu poze sexy, cred ca nici macar la plaja nu s-a pozat Simona in costum de baie. Iar daca a facut-o nu a facut-o cu buze de "Da-mi-o acum" sau picioare desfacute.

liga303
liga303  •  18 Decembrie 2020, 10:59

Respect Cristina Neagu si Simona Halep...doar ***-*** pot nega si realizarile acestor jucatoare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  17 Decembrie 2020, 19:26
Postat de Marius Negrea pe 17 Decembrie 2020, 00:02

In sfarsit un om care are curajul sa zica ceva si impotriva celor doua "super-doamne", ridicate de prea multi in slavi. Halep, mereu in fruntea topului, datorita conjuncturii, ca adversarele de baza, s-au batut mereu intre ele. Meciuri jucate si pierdute, datorita automultumirii financiare. Poate, cine stie, la unele infrangeri a castigat mai mult, decat daca ar fi castigat. Iar marea handbalista, ia din banii contribuabililor, cu care s-ar fi salarizat si s-ar fi antrenat foarte bine ptr medalii olimpice si mondiale, multi alti sportivi romani, de la sporturile individuale, atat de la cele de vara cat si de la cele de iarna. Multi dintre ei viseaza la astfel de sume. Sumele lunare a handbalistei, pot intretine un an intreg, mai multi astfel de sportivi individuali. Aceste sume sunt niste visuri ptr ei. Si totusi, ei realizeaza rezultate mult mai bune, decat cele doua cucoane, preaslavite... Nemeritat.

In sfarsit...un neica nimeni descopera "adevarul"!? Mereu, valorile romanesti au ajuns pe mana unor neica nimeni care au "stiut" cum sa le "scoata" in evidenta. De la borfasii si hotii de cartier pana la borfasii si hotii din politica omaneasca, toti au "pus" umarul la distrugerea economica si morala a Romaniei. S-au amestecat aici justitia, serviciile secrete si fortele de represiune, realizandu-se "marea coalitie antinationala" pusa in slujba intereselor meschine, de grup, straine, de casta , reusindu-se in 30 de ani cea mai mare devalizare a tarii din intreaga noastra istorie. Curcile betive, lingaii, vanzatorii de tara si multi prosti ai natiei isi spun cu insolenta pozitia ca "detinatori ai adevarului" iar tu om de buna credinta nu ai voie sa te manifesti pentru ca niste "dexari" stabilesc ce si cum poate fi spus. Biata natie romana, cei ce trebuia sa te apere te-au vandut si acum traiesc "hranindu-se" cu chinurile in care te-au bagat. Doamne fa dreptate pentru adevaratul popor roman!

Vezi toate comentariile (106)
Comentează
Close