SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / INTERVIU

CSM București | Adrian Vasile: „Eram îndreptățiți să jucăm în Liga Campionilor!”

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 14:44 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 14:59

Antrenorul CSM București, Adi Vasile, vorbește de cum a primit vestea primirii wild-cardului de Ligă, dar și de ultimele noutăți de la echipa bucureșteană.

- Adi, au trecut emoțiile?
- Nu le-aș numi chiar emoții, dar a existat, de ce să nu recunosc, un semn de întrebare, o ușoară incertitudine. Acum că s-a anunțat, putem sta liniștiți. Dar eu consider că nu se punea problema de neacordare de wild-card pentru CSM București. Eram îndreptățiți să jucăm în Liga Campionilor după ultimele rezultate înregistrate de echipa noastră.

- Va fi un sistem nou, nu vor mai fi echipe de umplutură, cum se spune. Cum vezi situația?
- Asta cred că a fost și intenția federației europene, să ridice interesul. Handbalul va fi mai atractiv, mai interesant și pentru noi, pentru echipe, dar și pentru spectatori și mass-media.

- Vor fi și meciuri în plus, un program un pic mai încărcat, nu?
- Da, vor fi două meciuri în plus. Ce va fi mai interesant și cu mai mult suspans e faptul că după faza grupelor vor fi două meciuri eliminatorii până la Final Four, ceea ce dă o altă turnură competiției.

- Când se va reuni CSM București pentru sezonul viitor?
- Pe 6 iulie vom suna adunarea. Până atunci trebuie să finalizăm ultimele detalii legate de jucătoarele străine. Cu noile măsuri, marea majoritate trebuie să ajungă în România mai devereme și să intre în izolare. Și nu ești cel mai iubit antrenor când le spui fetelor că vor trebui să stea 14 zile în casă.

- Va mai anunța CSM București și alte transferuri în afara celor vehiculate?
- Da, vor mai fi cel puțin două transferuri noi în perioada imediat următoare. Le vom anunța când va fi totul perfectat.

Citește și alte știri din handbal

Dinamo nu a primit wild-card pentru Liga Campionilor! CSM București DA!

Acuzații dure după ce Dinamo n-a primit wild-card pentru Liga Campionilor: „Trebuie să ai un sponsor mare în spate să-l duci plocon la EHF!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  20 Iunie 2020, 11:46
Postat de Florin Sbenghea pe 19 Iunie 2020, 19:25

La ce s-a referit Adi cand a zis de 2 transferuri ? Altele decat Smeets si Lazovic ?

Sper sa fie asa.

1573845009458868
Florin Sbenghea  •  19 Iunie 2020, 19:25

La ce s-a referit Adi cand a zis de 2 transferuri ? Altele decat Smeets si Lazovic ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează