SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

O nouă lovitură dată de CSM București! A semnat pe doi ani

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 12:52 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 13:20

CSM București continuă pregătirea noului sezon. Și a anunțat că pivotul Crina Pitea a semnat un nou contract.

După ce Cristina Neagu și-a prelungit înțelegerea și daneza Emma Friis a semnat un contract valabil din noul sezon, CSM București a convins-o și pe Crina Pintea să accepte o nouă înțelegere.

Crina Pintea a semnat cu CSM București

Pintea a semnat un contract valabil pe doi ani.

Am ales să fac parte din familia CSM pentru încă două sezoane. Mă simt bine și sunt încântată să mă aflu aici. Cred în acest proiect și sunt convinsă că împreună ne putem îndeplini obiectivele. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să mă bucur în continuare de handbal”, a declarat Crina Pintea pentru site-ul oficial al „tigroaicelor.

O nouă lovitură dată de CSM București! A semnat pe doi ani

Clubul Sportiv Municipal București are o nouă veste bună pentru fanii săi: pivotul Naționalei Crina Pintea rămâne «tigroaică»  încă doi ani. Cel mai bun pivot al EHF Champions League, cel mai bun pivot al unui Campionat European, cel mai bun pivot al campionatului francez, cea mai bună handbalistă din România. Sunt câteva dintre distincțiile adunate de-a lungul timpului de Crina Pintea, jucătoare de bază a CSM București.

Pivotul de 33 de ani și-a început cariera de senioare la Zalău, apoi a continuat în Europa la cluburi precum Thuringer, Paris 92 și Gyor. Cu echipa maghiară a câștigat EHF Champions League și a fost desemnată în All-Star Team-ul competiției. În 2018 a făcut parte din echipa ideală a Campionatului European, competiție la care România a jucat finala mică.

- comunicat CSM București

VIDEO Adi Vasile, declarații după CSM București - Debrecen 29-29: „Dezamăgitor, trist. Suntem frustrați!”

Citește și: 

Fostul pilot Ferrari a provocat scântei: „Alonso sau Hamilton în monopostul Red Bull? Nici măcar ei nu l-ar bate pe Verstappen!”

Jannik Sinner și Novak Djokovic, duel electrizant la Turneul Campionilor » Italianul a câștigat după un meci de peste 3 ore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  16 Noiembrie 2023, 18:33
Postat de Liviurodeanu pe 15 Noiembrie 2023, 14:19

La CSM trebuie altceva. Un antrenor cu autoritate și o conducătoare de joc. Cu tot respectul Neagu trebuie să înteleagă că tactica bazată în principal pe ea o știe toată lumea.

Conducatoare bune au doua, dar Zaadi si Omoregie sunt accidentate....

laurentiu01
laurentiu01  •  16 Noiembrie 2023, 15:42

Înainte de a mai transfera jucătoare sau prelungi contracte trebuie sa aducă un ANTRENOR Adevărat pentru a nu ne mai face constant de ras in LIGA CAMPIONILOR și care sa și CALIFICE echipa asta cu BUGET IMENS in FINAL FOUR. . Cu lotul actual pot câștiga liga florilor și cu portarul de la sala polivalenta numit ca antrenor principal . Părerea mea . Antrenorii Adevărați sunt cei care își duc echipele in Final Four .

Amsterdam
Amsterdam  •  15 Noiembrie 2023, 19:17

Pfoai de mineeee. Ce "lovitură"!! Dinozaurii Pintea și Neagu tocmai ce au mai "pus-o" de încă 2 ani de-o mămăligă. Îl așteptăm cu drag și pe marele mentor pletos.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează