SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București, echipă galactică! Va putea alinia un „7” stelar după anunțul legat de Cristina Neagu

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 13:05

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, a dat asigurări că a ajuns la un acord cu Cristina Neagu, starul echipei, care-și va prelungi contractul cu gruparea patronată de Primăria Capitalei.

Dacă Neagu, care a venit în 2017 și care nu va mai juca în acest sezon din cauza accidentări, va semna cu CSM București, campioana României va avea în componență un trio formidabil în primul „7”, care le mai cuprinde pe Nora Mork, considerată unul dintre cei mai buni interi dreapta din lume, dar și pe Andreea Lekic, un centru de mare valoare.  

De altfel, CSM București a anunțat pentru sezonul viitor nu mai puțin de 9 transferuri: Denisa Dedu, Crina Pintea, Gabriela Perianu, Laura Chiper, Nora Mork, Andrea Klikovac, Linnea Torstensson, Carmen Martin și Itana Grbici. 

Astfel, în sezonul viitor, CSM București poate alinia un „7” incredibil, cu care poate lupta pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Cum va arăta noul „7” la CSM București:

Portar: Denisa Dedu
Extremă stânga: Iulia Curea
Inter stânga: Cristina Neagu
Centru: Andrea Lekic
Pivot: Crina Pintea
Inter dreapta: Nora Mork
Extremă dreapta: Carmen Martin

22.000 €câștigă Cristina Neagu la CSM București. Clubul urmează să-i asigure același contract și după ce se va parafa noua înțelegere

Citește și:

Cristina Neagu semnează noul contract cu CSM București » Ce salariu va avea: „Cristina e pentru noi cum e Messi pentru Barca!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ceaiuri
ceaiuri  •  01 Aprilie 2019, 19:49

articol la *** cu iz de sf....echipa galactica( care poate castiga campionatul pt ca mai departe nu au sanse...anul acesta F.F. i-l vor vedea la tv)care transfera pe banda rulanta si plateste contracte regeste(sunt 2 jucatoare ce revin dupa 1 an de..pelerinaj,normal ca primaria plateste cel mai bine si nu sunt nici clauze in contract pt performanta)daca anul acesta nu castiga campionatul cred ca o sa fie mare deranj

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1037235313056897
Mihai Grandori  •  30 Martie 2019, 16:46

Trei babe rasuflate !!!

king.baldwin
king.baldwin  •  30 Martie 2019, 00:07
Postat de Alexandra Manolache pe 29 Martie 2019, 22:38

Cu tot respectul pentru Iulia Curea, nu cred ca e jucatoare pentru prim 7 cu care sa castigi liga campionilor. Are si ea o varsta si nu mai joaca la acelasi nivel. Ar mai trebui adusa o extrema stanga

Mare pierdere Mehmedovici.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează