SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Detaliile au făcut diferența în meciul pierdut de CSM București cu Esbjerg la ultima fază! Niciun gol marcat din inter dreapta și 18 goluri primite pe zonă centrală

Adi Vasile (foto: Raed Krishan/GSP)
Adi Vasile (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de - Publicat luni, 02 mai 2022 12:05 / Actualizat luni, 02 mai 2022 12:25

Cum a pierdut CSM București primul meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, statistica fiind cea care oferă explicațiile.

CSM București a pierdut la limită, 25-26, manșa tur cu Esbjerg din sferturile Ligii Campionilor și acum trebuie să bată la 2 goluri în retur pentru se califica în Final Four.

Optimism general la CSM București, după eșecul din turul cu Esbjerg: „Cum să fie dezamăgire? Mergem în Danemarca să ne calificăm!”
LIGA CAMPIONILOR
Optimism general la CSM București, după eșecul din turul cu Esbjerg: „Cum să fie dezamăgire? Mergem în Danemarca să ne calificăm!”

Cine nu a văzut partida, poate se întreabă cum s-a pierdut meciul de la București. Înaintea jocului antrenorul CSM-ului, Adrian Vasile, spunea că: „detaliile vor face diferența”.

CSM București, ratări impardonabile

A fost a 9 partidă dintre cele 2 echipe de-a lungul timpului în Champions League, CSM având 5 victorii înaintea întâlnirii de duminică, dar aproape tot timpul meciurile dintre ele au fost echilibrate.

9 goluria marcat Neagu din 13 aruncări

Deși cele 2 formații s-au întâlnit și în grupă, unde danezele au câștigat la limită pe teren propriu și au făcut egal a București, în primul meci din sferturi, CSM pornea favorită. După partidele din grupă, campioana României a transferat-o pe brazilianca Eduarda Amorim, iar danezele au venit la București doar cu 12 jucătoare, Jacobsen si Jensen fiind accidentate.

0 goluria marcat CSM din inter dreapta

CSM a început la 9 metri cu Neagu, Omoregie, Arntzen, iar Esbjerg cu Breistol, Reistad și Tranborg. Aici s-a dat bătălia în prima parte a întâlnirii, moment în care Esbjerg s-a distanțat la 10-5. Chiar dacă au avut mână „moartă” în extrema dreaptă prin absența norvegiencei Jacobsen, danezele au pus-o în valoare în stânga pe Solberg, care a marcat de 3 ori. Bucureștencele au ratat enorm în prima repriză, Neagu și Omoregie de câte 3 ori, iar Amorim a avut și ea 2 aruncări greșite. La pauză scorul a fost 12-9 pentru Esbjerg.

Esbjerg a câștigat cu doar 12 jucătoare

În repriza secundă CSM a alergat după egalare, iar Esbjerg și-a pierdut din siguranță, deoarece Reistad și Breistol jucând tot meciul au obosit. Ajutată de un public fantastic, dar și de paradele lui Tess Wester, CSM a reușit să egaleze, in minutul 57.14, prin Neagu, 24-24. Apoi a venit sfârșitul halucinant de meci, când Amorim a încercat să înscrie din propria jumătate, adversarele au recuperat, iar Reistad a adus victoria danezelor în ultima secundă, 25-26.

7 paradeau avut cei 3 portari ai CSM-ului

Statistica mărturisește că CSM a avut 18 aruncări ratate, dintre care 7 pe zona pivotului și probabil cel mai grav, niciun gol din inter dreapta. În defensivă, CSM a primit 18 goluri pe zonă centrală.

Campioana României are o săptămână la dispozitie pentru a remedia aceste ineficiențe, altfel ratează din nou calificarea între primele 4 echipe ale Europei.

Citește și alte articole despre handbal: 

FOTO CSM București, gafă de neînțeles » Ce s-a întâmplat la ultima fază când „tigroaicele” aveau victoria pe tavă, dar au luat gol în 59:59!

Minaur Baia Mare și-a aflat adversara din finala EHF European Cup, după un meci dramatic! Când are loc ultimul act

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close