SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ESBJERG

FOTO CSM București, gafă de neînțeles » Ce s-a întâmplat la ultima fază când „tigroaicele” aveau victoria pe tavă, dar au luat gol în 59:59!

CSM București, gafă incredibilă în finalul meciului cu Esbjerg, din Liga Campionilor la handbal feminin: ce a făcut Amorim +8   FOTO
CSM București, gafă incredibilă în finalul meciului cu Esbjerg, din Liga Campionilor la handbal feminin: ce a făcut Amorim

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 18:52 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 19:09

CSM București a fost învinsă de Esbjerg, scor 25-26, cu un gol marcat de daneze în ultima secundă a turului sfertului de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Brazilianca Eduarda Amorim (35 de ani) a greșit flagrant.

CSM București a alergat tot meciul după egalare în disputa din Sala Polivalentă și a obținut acest lucru chiar în ultimul minut, când tabela arăta 25-25. 

Organizatorii au anunțat ora de start a supermeciului Halep - Gauff, din optimile de la Madrid
Madrid
Organizatorii au anunțat ora de start a supermeciului Halep - Gauff, din optimile de la Madrid

Esbjerg avea atacul, dar era în inferioritate numerică. Danezele au încercat să ducă acțiunea până la sirena care anunță finalul, dar au intrat în prepasiv. Au încercat să scoată mingea în extrema stângă, pasa a fost slabă și „tigroaicele” au recuperat.

Gafa care a decis meciul CSM București - Esbjerg

Deși aveau timp pentru un contraatac, mai bine de 10 secunde, interul stânga Eduarda Amorim (35 de ani), aflată la primul meci în Ligă pentru CSM, s-a grăbit și a aruncat din preajma propriului semicerc. 

+4 FOTO

Portărița oaspete s-a mișcat rapid, a revenit de pe bancă în poartă, a prins lejer mingea și a declanșat contraatacul. Acțiunea a prins dezorganizată defensiva lui Adi Vasile, mingea a fost direcționată pe pivot, de unde a venit un gol în exact ultima secundă a înfruntării.

3 goluria înscris Eduarda Amorim în meciul cu Esbjerg, toate în prima repriză

Citește și alte știri din handbal:

Minaur Baia Mare s-a calificat în finala EHF European Cup la handbal masculin

Promisiunea noului șef din handbalul românesc: „Am o demisie semnată în alb! E o garanție pentru ce vreau să fac”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
4360661120670370
Tanase Adrian  •  02 Mai 2022, 11:55

csm nu a castigat nici un meci la un gol diferenta in liga campionilor, dar a pierdut o gramada, in ultimele minute s-au pierdut multe meciuri. concluziz? este echipa dar cand este cu adevarat nevoie, din pacate nu este antrenor.

ceaiuri
ceaiuri  •  01 Mai 2022, 21:34

"norocul"se poate schimba in meciul retur dar astfel de faze sunt mereu...(.Ferencvaros inscrie 2 goluri in 9sec cred tot cu o echipa nordica...)

mihaistoica
mihaistoica  •  01 Mai 2022, 21:08

"tigroaicele"!?! Bleah !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează