SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Optimism general la CSM București, după eșecul din turul cu Esbjerg: „Cum să fie dezamăgire? Mergem în Danemarca să ne calificăm!”

CSM București a fost învinsă de Esbjerg, scor 26-25, în turul sfertului de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Optimisul nu a dispărut din tabăra „tigroaicelor”. +15   FOTO
CSM București a fost învinsă de Esbjerg, scor 26-25, în turul sfertului de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Optimisul nu a dispărut din tabăra „tigroaicelor”.

Articol de - Publicat duminica, 01 mai 2022 19:27 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 19:37

CSM București a fost învinsă de Esbjerg, scor 25-26, în turul sfertului de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Optimisul nu a dispărut din tabăra „tigroaicelor”. 

  • Returul Esbjerg - CSM București se joacă duminică, 8 mai, de la ora 17:00.

„Sunt două echipe foarte apropiate ca valoare, mereu au fost meciuri cu scoruri strânse. Am fost conștienți de la început că este o luptă de 120 de minute. Esbjerg a jucat foarte bine și multă vreme a fost echipa mai bună de pe teren, iar noi a trebuit să venim din urmă. 

Mi-a plăcut spiritul nostru, iar publicul ne-a ajutat să le prindem. Mai sunt șaizeci de minute și ne dorim enorm să ajungem în Final Four”, a spus Adi Vasile, antrenorul lui CSM București, într-o conferină de presă.

CSM București, gafă de neînțeles » Ce s-a întâmplat la ultima fază când „tigroaicele” aveau victoria pe tavă, dar au luat gol în 59:59!
CSM București - Esbjerg
CSM București, gafă de neînțeles » Ce s-a întâmplat la ultima fază când „tigroaicele” aveau victoria pe tavă, dar au luat gol în 59:59!

Optimism în tabăra celor de la CSM București

Brazilianca Eduarda Amorim (35 de ani), aflată la primul meci pentru CSM în Liga Campionilor, este optimistă înaintea returului. 

„Vorbim despre un sfert de finală în Liga Campionilor, o înfrângere la un gol nu are cum să fie o dezamăgire, când mai ai la dispoziție un meci unde poți recupera. Am fost conduse cu multe goluri și faptul că am pierdut la un singur gol e bine. 

Avem o săptămână în care vom munci mult, trebuie să vedem ce a mers bine și ce a fost rău. Trebuie să avem un mental mai puternic și să încercăm să câștigam. Să fim în Final Four e visul nostru. 

Atmosfera a fost extraordinară, am jucat aici cu multe alte echipe, iar acum am simțit cum e să fie toată sala cu tine, a fost foarte plăcut”, a spus Eduarda Amorim.

Suntem dezamăgite, a fost ultimul nostru meci acasă și nu am reușit să câștigăm, dar ținem capul sus pentru că mai avem 60 de minute la Esbjerg și cred că putem juca mult mai bine. Nu cred că azi am arătat jocul pe care-l știm și pe care ar fi trebuit să-l facem. Publicul a fost minunat, au venit mereu să ne susțină și le mulțumim și îmi va fi dor de ei
- Jelena Grubisici, portar CSM București

Iulia Curea: „Mergem în Danemarca să ne calificăm”

„Mi-aș fi dorit să câștigăm aici la câteva goluri, dar nu sunt nici fericită, nici tristă. Cred că am ieșit un pic din ritmul meciurilor împreună, cred că asta ne-a lipsit, am făcut și unele greșeli, dar până nu terminăm această dublă am în continuare încredere în fete. 

Trebuie să eliminăm greșelile tehnice de astăzi. Cred că trebuie să ne concentrăm mai mult pe aruncările individuale, să ținem capul sus și să avem încredere. Nu au fost multe goluri primite, doar 26, unele sunt doar greșeli individuale, dar eu zic că le putem repara dacă mergem la fel de montate, poate a fost și presiunea care a venit din tribune, nu mai erau obișnuite. 

Am încredere și mergem acolo să ne calificăm. Atmosfera a fost senzațională, îi așteptăm mereu alături de noi, ne palce să avem sala plină”, a fost analiza făcută și de Iulia Curea, antrenorul secund al bucureștencelor.

Știam că vom avea un meci greu la București, CSM e o nucă tare, are jucătoare foarte bune. Șțim că avem un gol avantaj, dar dubla nu e câștigată, mai avem de muncit și CSM știe să joace un meci în deplasare
- Jesper Jensen, antrenor Esbjerg

Citește și alte știri din handbal: 

Minaur Baia Mare s-a calificat în finala EHF European Cup la handbal masculin

Promisiunea noului șef din handbalul românesc: „Am o demisie semnată în alb! E o garanție pentru ce vreau să fac”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Mai 2022, 14:10

Inteleg ca este recomandat sa fi optimist. Dar la sportivii nostri se exagereaza extrem de mult. Dupa ei trebuia sa luam "N" medalii de aur la ultimile 2 Olimpiade. Cand ii auzi, schimbi programul instant.

3192143110862984
Gheorghe Crinu  •  02 Mai 2022, 09:01

Cu o conducere care toaca banii noștri pe jucătoare expirate, cu o mana moarta în poarta, cu un antrenor care este catastrofa României, aceasta echipa nu poate bate pe nimeni. Este o mare rușine.

misulica1
misulica1  •  02 Mai 2022, 08:20

De la inceput aceasta Grubisici nu mi-a placut deloc!! E o catastrofa, in atatia ani, la cate parade bune a avut, greselile si golurile luate sunt de cel putin zece ori mai multe!! E un post cheie si nu stiu de ce CSM-ul asta nu a avut niciodata un portar de nadejde.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează