SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - GYOR 20-26

CSM BUCUREȘTI - GYOR 20-26 // O jucătoare de la CSM și-a stăpânit cu greu lacrimile după meciul cu Gyor: "Mă bucur că CSM mai există și voi face totul pentru a mai câștiga Liga o dată"

Iulia Curea // FOTO: Captură TV Telekom Sport
Iulia Curea // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 18:20

CSM București a pierdut primul meci din Final Four-ul de la Budapesta, scor 20-26, în fața lui Gyor Audi ETO și va juca mâine finala mică.

Cu lacrimi în ochi, Iulia Curea (35 de ani)  și-a găsit cu greu cuvintele la interviul de la finalul meciului. Aceasta nu-și explică înfrângerea drastică în fața celor de la Gyor și promite că va mai evolua încă un sezon la "tigroaice" în speranța că va mai reuși să câștige din nou Liga Campionilor.

"Nu știu ce s-a întâmplat. Punctul culminant a fost la 16-16, în repriza a doua.  Începutul de meci a fost îngrozitor, n-am reușit să marcăm atâtea minute. Am fost extrem de motivate, am pregătit extrem de bine meciul, ne doream mult să câștigăm și eram sigure că vom câștiga.

Dezamăgirea e foarte mare, îmi pare foarte foarte rău. Cu apărarea câștigi trofee, dar noi n-am reușit acest lucru astăzi. N-a fost problema de atitudine, pur și simplu atât am putut azi.

Mulțumim publicului și ne pare foarte rău că n-am putut să-i facem fericiți. Mă bucur că CSM București mai există, iar eu voi mai juca aici încă un an. Vreau să mai câștig Champions League o dată", a declarat Iulia Curea, la TV Digi Sport.

Vezi și:  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează