Comentarii (22)
Ilascu Mircea  •  10 Octombrie 2018, 09:00

CSM are jucatoare , mai putin poarta , dar nu are antrenor . Daca nu se cunosc bine ar fi trebuit sa vedem patrunderi individuale dar nimic .

crimson.veritas  •  09 Octombrie 2018, 22:37

Si mai e o chestie ... CSM este ceva mai vechi ... dar a ars-o prin ligile inferioare ... de ce n-a avut curaj sa investesca (ca bani aveau) cand Oltchimul domina Handbalul Romanesc ... cu buget mai mic decat al CSM-ului de astazi? Ca Bani aveau, corect? Bucurestiul se bucura de acelasi Statut ca si Roma in Antichitate ... tot ce se face important in Bucuresti ... se construieste din Bugetul Public Central, NU Local ... fie ca vorbim de ... Stadioane ... 23 august ... Ghencea, Cotroceni, Giulesti, Stefan cel Mare ... fie ca vorbim de linii de Metrou intre Bucuresti si Comuna Otopeni ... fie ca vorbim de largirea Centurii, sau de proiectul pentru Sala Polivalenta ... ca doar nu o face Firea din banii PB ... banii PB ... sunt folositi pentru 'artisti', 'sportivi' ... in timp ce celelalte primarii nu-si perimt sa-si construiasca o Sala a Sporturilor. Infrastructura in Romania se distribuie dupa schema ... 'Bucurestiul si altele' ... si in aceste conditii ... sa vina Primaria ... cu bugetul ei neatins de nici o investitie in infrastructura (ca doar face Statul) si sa concureze cu celelalte primarii ... este penibil si las! Si asta e istoria CSM ... care a stat la cutie ... si dupa ce s-a desfiintat Oltchim ... hop si ei ca un scavenger ... frecandu-si mainile ca nu mai au nici o concurenta serioasa! Pai asta este proiect de performanta? ...:))

crimson.veritas  •  09 Octombrie 2018, 22:12

Bravo HCM Rm. Valcea! Nu sunteti Oltchim ... dar ati batut de 2 ori in deplasare colectia de 'vedete' mediocre a CSM-ului ... care reprezinta echivalentul handbalistic ... al clonei nou infiintate de MAPN ... CSA Steaua 2017...:)) PB ... nu este singura Primarie ... care 'baga banii' in handbal ... dar daca celalalte primarii o fac pentru ca sportul respectiv are o oarecare traditie la comunitatile respective ... spre deosebire de Bucuresti ... aici se baga bani ... doar din ratiuni electorale ... la fel s-a intamplat si cand Basescu ... aloca 1 milion de euro de la Bugetul MT ... pentru o alta echipa inventata ... peste noapte HC Rapid ... si care s-a evoporat dupa ce a luat primaria ...:)) La fel a fost cponstuita si acest fake-brand cu fake-nickname de Oprescu ... Firea preluand tot proiectul si bagand mana in impozitele bucuresteilor cam de 3 ori mai mult decat Oprescu. Dar astea nu sunt echipe ... sunt vehicule electorale ... pentru diversi politicieni ... fara fani ... fara galerii ... doar niste enclave #rezisti online ... care zgarie tabla de fiecare data cand echipa pierde ... de parca ... rezultatul este cel mai important ... si nu ADN-ul, Motivul si Metoda prin care a fost creata acesta echipa! Cine isi aminteste ... lucratura lui Oprescu ... care prima data a incercat sa cumpere HC Oltchim cu totul ... dupa aia a venit cu un plan ... in care a semnat un contract de sponsorizare ... si dupa ... a refuzat sa-l onoreze ... Oltchim intrand in imposibilitate de plata!

Lucian Alexandru  •  09 Octombrie 2018, 20:49

Sa uitam, Vâlcea în handbal a fost numărul 1 ani la rând, aici handbalul se mănâncă pe pâine. CSM-ul de unde se trage ?!?

aius  •  09 Octombrie 2018, 20:48

Felicitari, Valcea !

ceaiuri  •  09 Octombrie 2018, 20:33

o surpriza..anticipata(in afara de faptul ca stau mai bine la bani,oltencele au buget cam cat 3..jucatoare cred,pe teren echipa cea mai buna a condus tot meciul..exceptand primul gol)csm inca nu impresioneaza(ftc cred ca nu trece de grupe,pare cea mai slaba echipa din gr...daca nu-si revin)victoria din gr a fost un balon de sapun care astazi s-a spart,o prima repriza facuta de oltence fara gresala...in a doua au schiopatat(ciuca a aparat si cu zalau 4aruncari deci e ..specialista)totusi ca o echipa ..in formare au redresat situatia,la csm sunt ceva pb..nu cred ca au ales un antrenor ok,sa nu zic de transferuri care au fost facute dupa ..palmaresul jucatoarelor nu dupa ce joaca..dar atata timp cat are balta peste(psd la conducere)pot visa linistite

guderian  •  09 Octombrie 2018, 20:25
Postat de baruch pe 09 Octombrie 2018, 19:17

hei, hei, tine-ti caii acasa. "cel mai mizerabil oras din ue" da 40% din pib-ul romaniei, a dat tarii asteia cei mai buni scriitori, muzicieni, artisti si savanti. si da, primul lucru pe care-l fac toti politicienii din restul tarii (si nu numai ei) este sa vina cu ghetele lor pline de noroi in orasul asta "mizerabi". si sa-si aduca tot tribul cu ei (sotii, cumnati, amante, socri etc). n-am auzit de cineva dornic sa plece din bucuresti la...cluj, de pilda. sau la iasi.

Asta, de fapt. A dat Bucurestiul multi oameni de valoare, doar ca eu nu-mi aduc aminte niciunul.=))

guderian  •  09 Octombrie 2018, 20:24
Postat de knuty pe 09 Octombrie 2018, 19:04

Niste *** platite din bani publici!!!!in cel mai mizerabil oras din UE!!!A salarii la care un medic sau profesor univ nici nu viseaza !!!Ce rusine!!!!Mercenare din cauza carora jucatoarele romance nu au loc in echipa!!!!!

... penatru comenntul asta de k. k. o. era raspunsul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guderian  •  09 Octombrie 2018, 20:23

Mai usurel cu pianul pe scari, daca nu ar avea sediul central (deci si raportarile financiare) pe Bucuresti, nu stiu ce PIB ati mai raporta. Si-apoi, nu e motiv de lauda ca vin politicienii in Bucuresti, dimpotriva.:)))))

gabryel28  •  09 Octombrie 2018, 20:17

Bv fetelor !

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează