SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ

CSM BUCUREȘTI - METZ // Tradiția e de partea „tigroaicelor”! Cum arată istoricul lui CSM București în sferturile de finală din Liga Campionilor

CSM București dă piept cu Metz, vineri, de la ora 19:00
CSM București dă piept cu Metz, vineri, de la ora 19:00

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 14:50

CSM București a plecat în fiecare an de pe poziția mai slabă, după faza grupelor, dar a ajuns în Final Four-ul de la Budapesta.

  • CSM Bucureşti - Metz, prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, se joacă vineri, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la TV Digi Sport şi TV Telekom Sport.

Nu e o noutate pentru CSM București să pornească din postura de outsideră în disputa din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. De fiecare dată până acum, campioana României a ocupat locul 4 sau 3 în grupele de calificare și a eliminat apoi echipele clasate pe primul loc sau pe locul secund.

CSM București a jucat mereu primul meci la București și acest lucru nu a fost un impediment. Dacă tradiția va continua, CSM ar trebui să elimine încă o dată Metz, la fel cum a făcut până acum cu Rostov, FTC Budapesta și tot Metz, anul trecut.

În schimb, Metz se află la a treia tentativă de a ajunge în Final Four-ul de la Budapesta. Campioana Franței a avut un sezon excelent și este creditată cu prima șansă. În 2017 și 2018 a fost lăsată "acasă" de Gyor și CSM București.

CSM București în „sferturile” Ligii

2016: 26-25 (a) și 29-28 (d) vs. Rostov Don
2017: 30-25 (a) și 27-26 (d) vs. FTC Budapesta
2018: 34-21 (a) și 20-27 (d) vs. Metz Handball

Metz în „sferturile” Ligii

2017: 32-31 (a) și 22-28 (d) vs.Gyor Audi ETO
2018: 21-34 (d) și 27-20 (a) vs CSM București

Programul complet al „sferturilor”

CSM București-Metz Handball
HC Odense-Gyor Audi ETO
FTC Budapesta-Rostov Don
Buducnost Podgorica-Vipers Kristiansand

Vezi și: Jelena Grubisic, portarul lui CSM București, știe cum poate fi anihilată Metz: „Asta va fi cheia meciului”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
blackseacoast
blackseacoast  •  04 Aprilie 2019, 19:42
Postat de magura pe 04 Aprilie 2019, 19:13

Nu poti compara pe Metz cu CSM, oricat ai vrea tu ca CSM se piarda. Este o diferenta uriasa intre cele doua echipe, chiar si fara Neagu sau alta vedeta.

Vizionare placuta maine seara !

blackseacoast
blackseacoast  •  04 Aprilie 2019, 19:36
Postat de Adrian Popescu pe 04 Aprilie 2019, 18:54

@blackseacoast și mulți alții ca tine...salivați după vedete străine venite la noi în țară, unii nu dezinteresat dar sunt convins că obiectul adorației voastre, odată ajunse în locuri unde sunt plătite bine, fac copii sau își fac viața se gândesc la voi și la urmele posterelor cu inimioare!.

Ai transpirat.

magura
magura  •  04 Aprilie 2019, 19:13
Postat de blackseacoast pe 04 Aprilie 2019, 16:16

Ulciorul nu merge de multe ori la apa ! zice o vorba batraneasca... Cine-si face iluzii ca istoria se va repeta in favoarea actualei umbre a glorioasei CSM de nu demult,bineinteles ca va trai o adevarata dezamagire. Sper ca dupa aceasta dubla cu Metz sa se intample mult asteptatele demiteri in linia impostorilor manageri,acolo e buba cea dureroasa si urat mirositoare. Eu unul n-am nici o indoiala ca Metz va matura realmente cu impostura,nesimtirea si diletantismul actual de la CSM. Si n-am nici o descendenta Omidiana. Dar e evident ca aici s-a ajuns. Si nu din vina iubitorilor CSM ! Anyway,Bella Gullden is the CSM queen ! Forever !

Nu poti compara pe Metz cu CSM, oricat ai vrea tu ca CSM se piarda. Este o diferenta uriasa intre cele doua echipe, chiar si fara Neagu sau alta vedeta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close