SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON 23-23 // VIDEO+FOTO Egal dramatic! „Tigroaicele” au revenit remarcabil și au fost aproape să câștige pe final

foto: Raed Krishan +24   FOTO
foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 22:00

CSM București și Rostov-Don au remizat, scor 23-23, în derby-ul Grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin.

Reîntâlnirea celor de la CSM cu antrenorul Ambros Martin s-a produs azi, în Polivalenta bucureșteană, cu încordarea mizei palpabilă între cele două echipe. Între favoritele grupei B. Ambele veneau după o victorie, a rusoaicelor acasă, a "tigroaicelor" în deplasare, gata să dea totul în ciocnirea directă. 

Oaspetele au început mai bine, cu micuța și agera Viahireva în prim-plan, strecurându-se abil și transformând impecabil aruncările de la 7 metri. Bucureștencele au replicat prin aruncările puternice ale lui Torstensson, atacurile fiind dirijate de "creierul" Lekici.

Conduse cu 2-0 și 5-3, gazdele au revenit, preluând pentru prima dată conducerea, 6-5, printr-o reușită a lui Moisă. A durat puțin, rusoaicele au revenit și chiar s-au dus la 3 goluri, așa că CSM a început cursa de urmărire. Cu intervențiile lui Dedu, care a citit mai bine intențiile Annei Viahireva și nu numai, cu un gol în poarta neocupată a adversarelor reușit de Grbici, cu o execuție ingenioasă a lui Lekici, o aruncare pe jos, aproape de gleznă, bucureștencele au rămas în apropiere. Au izbutit să egaleze în trei rânduri, dar la pauză a fost 14-13 pentru Rostov.

Partea a doua a pornit cu Grubisici în poartă și cu trei parade care au dat aer echipei. Abia în minutul 39 a condus CSM pentru a doua oară în meci, grație lui Lekici, din nou însă, pentru scurt timp. În continuare, o luptă aspră, fierbinte, dusă secundă de secundă, cu tricouri trase, intrări dure, ca între două pretendente la titlul Ligii. În ultimele 5 minute, Adi Vasile a indicat scheme care implicau o finalizare din partea lui Torstensson, iar suedeza a reușit două goluri importante. La borna 58 a cronometrului, al treilea avantaj pentru CSM, 23-22 prin Lekici, dar oaspetele au egalat din extremă, transformând ultimele secunde într-un mic infern. S-au scurs și repede, și încet, consemnând la final un egal prețios în fața finalistei din ediția trecută a Ligii Campionilor.

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON 23-23 // VIDEO+FOTO Egal dramatic! „Tigroaicele” au revenit remarcabil și au fost aproape să câștige pe final

În cealaltă partidă a grupei, MSK Perla Lublin o va înfrunta sâmbătă pe Esbjerg.

CSM București - Rostov 23-23

+20 FOTO

Vezi și:

Întâlnire de gradul zero: Cristina Neagu se revede cu Ambros Martin: „Nu e normal ce a făcut! Nici nu mi-a dat mesaj după ce m-am accidentat” 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
blackseacoast
blackseacoast  •  12 Octombrie 2019, 13:25

Linnea Torstensson e...WOW! La nivelul asta competitional de ridicat,avand totusi o varsta,ce prestanta,ce prezenta in meci,cu ce suflu pe intreaga perioada de joc efectiv ! Faza aparare si atac,suturi de la distanta,goluri superbe si mai ales eficiente...Sunt jucatoare care desi sunt cu cel putin 10 ani mai tinere ca ea si nu au suflul ei,inteligenta,daruirea si mai ales seriozitatea Linneei ! Toata admiratia si respectul pentru Linnea Torstensson ! Bravo ei ! Bravo si Lekic,Dedu (Denisa!),Grubisici ! Chapeau!

clujcampion
clujcampion  •  12 Octombrie 2019, 11:32
Postat de amygos_sm pe 12 Octombrie 2019, 11:14

au luat doua goluri pe reluarea jocului...micuta rusoaica a fost blocata in repriza secunda....la ce meciuri va uitati ?

2 goluri? Eu am vazut 3 doar in primele 15 minute si apoi au mai fost cel putin 2. Micuta rusoaica nu a prea fost blocata, doar ca a obosit. Eu stiu ca suporterii au tendinta de a fi subiectivi, dar cu tot respectul pentru echipa, mai e mult pana departe.

amygos_sm
amygos_sm  •  12 Octombrie 2019, 11:14
Postat de clujcampion pe 12 Octombrie 2019, 08:47

2 probleme: 1. Goluri luate rapid pe reluarea jocului. Nu e admisibil sa iei 4-5 goluri pe repliere dupa ce ai dat gol, fiind in aburii fericirii. Hai unul, dar la al doilea incepi sa te concentrezi. 2. Viahireva a facut ce a vrut. Stii cum joaca, stii cat e de tehnica si inventiva si o lasi sa se plimbe prin fata apararii fara sa o tamponezi si sa o destabilizezi. In rest binisor, poarta fantastica, ceea ce e bine.

au luat doua goluri pe reluarea jocului...micuta rusoaica a fost blocata in repriza secunda....la ce meciuri va uitati ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează