SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Nicușor Dan, anunț despre noua Sală Polivalentă din București! » Proiect de 700 de milioane de lei

Jucătoarele de la CSM sărbătorind victoria cu Vipers în Sala Polivalentă bucureșteană. FOTO: Imago Images
Jucătoarele de la CSM sărbătorind victoria cu Vipers în Sala Polivalentă bucureșteană. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 10:24 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 10:27

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit despre situația de la CSM București, precizând că „de un an de zile plătim salariile la timp”. El a abordat și subiectul unei noi săli polivalente în București.

CSM București a terminat anul 2022 cu o performanță importantă și meritată în Liga Campionilor: locul 1 în Grupa A, după o victorie aplaudată în fața dublei câștigătoare a competiției, Vipers Kristiansand. 

Primarul general, Nicușor Dan, s-a aflat în tribună, iar după meci a vorbit pentru Gazetă despre mai multe subiecte de interes imediat. Începând cu atmosfera din sală, pe care a apreciat-o drept „foarte frumoasă. E un public pe care echipa asta l-a câștigat de-a lungul timpului și mai ales după parcursul din anul acesta”.

„N-am putea juca mai prost!” » Francezii au publicat discursul lui Kylian Mbappe din vestiar, la pauza finalei cu Argentina: „Avem două variante”
ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 d.pen.)
„N-am putea juca mai prost!” » Francezii au publicat discursul lui Kylian Mbappe din vestiar, la pauza finalei cu Argentina: „Avem două variante”

Salarii plătite la timp la CSM București

Dan a urmărit cu atenție partida, spunând că „am fost absolut impresionat de apărarea din repriza a doua, a spus antrenorul înainte de meci că cheia va fi apărarea și așa a fost. Prima parte a fost așa și așa, dar în a doua a funcționat excepțional și atunci, implicit, și poarta a mers. Este o victorie mare”. 

Cât despre ceea ce se întâmplă la echipă din punct de vedere organizatoric și de obiectiv, a precizat că „rolul nostru e să-i asigurăm stabilitate, pentru că este o carte de vizită a Bucureștiului în lume. Există stabilitate, există o echipă managerială, are niște obiective, de un an de zile plătim salariile la timp, ceea ce e extrem de important, asta e treaba noastră. Treaba lor este să intre în obiectiv”.

Meciurile de acasă ale celor trei echipe române care joacă în Champions League, două feminine și una masculină, se dispută în vechea Sală Polivalentă. Iar duminica trecută, în incinta acesteia temperatura a fost foarte scăzută, instalația de încălzire nu a funcționat. 

„Este o avarie, suntem în zona Tineretului și aici se întâmplă un fenomen, este o zonă mai joasă a Bucureștiului și atunci se strânge apa pe conductă. Acest tronson, care este deficitar și pe care îl cunoaștem, este cuprins în cei 210 kilometri pentru care avem finanțare fonduri europene și o să înceapă lucrările în primăvara acestui an. Am atribuit contractul, se va face proiectarea și în primăvară lucrăm definitiv. Acum este o chestiune temporară, de două-trei zile”.

Cât vă mai bateți joc!? » INCREDIBIL: Noua Polivalentă a Bucureștiului e blocată de birocrație! De 3 ani și jumătate se așteaptă o semnătură
INVESTIGAȚIE GSP
Cât vă mai bateți joc!? » INCREDIBIL: Noua Polivalentă a Bucureștiului e blocată de birocrație! De 3 ani și jumătate se așteaptă o semnătură

Nicușor Dan: „Eu îmi doresc să existe o sală nouă, dar nu depinde numai de mine”

Subiectul unei noi săli polivalente în București a revenit frecvent în ultimele luni, mai ales după victoriile frumoase ale echipelor de handbal, precum cea a Rapidului cu Gyor sau a celor de la CSM cu Vipers. 

„E ceva ce mă preocupă și prefer să comunic mai multe în momentul în care o să avem soluția. Adică soluția și banii, pentru că sunt niște bani, aproximativ 700.000.000 lei, pe care nu i-am avut până acum”, a explicat Nicușor Dan. „Eu îmi doresc să existe o sală nouă, dar nu depinde numai de mine. Nu vreau să spun mai mult în momentul acesta”, a conchis primarul Capitalei.

VIDEO. CSM București - Vipers / Atmosfera de la finalul meciului

Citește și:

David Popovici justifică rezultatul reușit în Australia

Irina Begu, despre cazul „Simona Halep”: „Asta e cea mai mare frică a unui sportiv”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
adrian.7
adrian.7  •  22 Decembrie 2022, 13:17

Indiferent ce face Nicușor, PNL, USR nu votez Gabriela Firea la Primăria Capitalei...

emil1986
emil1986  •  22 Decembrie 2022, 12:19
Postat de fibra pe 22 Decembrie 2022, 11:23

Spre necazul tau nu am avut niciodata probleme cu caldura,doar cu cei fara educatie.

Nu ai avut niciodată probleme cu caldura, dar faci propagandă pentru Incapabila Firea. Vai de tine...

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Decembrie 2022, 12:08

Indiferent ce face sau ce nu face Nicusor, nu dau votul meu duamnei Firea sau PSD-ului nici mort. Prostul din prostie se mai trezeste, hotul din furat nu se mai opreste.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează