SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

CSM București bifează primul transfer pentru noul sezon! A semnat cea mai bună jucătoare din Final Four-ul EHF

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 17:09 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 17:28

După ce a prelungit contractul Cristinei Neagu, CSM București a anunțat că rezolvat primul transfer pentru noul sezon: daneza Emma Friis (24 de ani).

Emma joacă extremă stânga. Este legitimată în prezent la Ikast (Danemarca), iar din septembrie 2018 este internațională.

Ce bună ar fi fost gluma dacă nu-l trăda matematica! Andre Agassi, declarație virală despre Novak Djokovic: „Dacă Steffi mă părăsește vreodată...”
DECLARAȚIE
Ce bună ar fi fost gluma dacă nu-l trăda matematica! Andre Agassi, declarație virală despre Novak Djokovic: „Dacă Steffi mă părăsește vreodată...”

CSM București a transferat-o pe Emma Friis

Emma Friis este una dintre cele mai bune jucătoare pe postul său. Iar în sezonul trecut a fost desemnată cea mai bună jucătoare în Final Four-ul EHF European League.

„Abia aștept să mă alătur clubului CSM București din sezonul viitor. Este un club cu ambiţii mari și care joacă la nivel înalt atât în campionatul intern, cât și în Liga Campionilor, așa că sunt foarte motivată să fac parte din acest proiect”, a declarat Emma Friis pentru site-ul oficial al echipei.

+4 FOTO

Clubul Sportiv Municipal București o va avea din vară în lot pe daneza Emma Friis, de la Ikast, desemnată de EHF cea mai bună extremă stânga a sezonului 2022-2023!

Cea mai bună jucătoare a Final Four-ului EHF European League 2022-2023, cu 11 goluri din 12 aruncări în finala câștigată de echipa sa. Cea mai bună extremă stânga desemnată de EHF în sezonul precedent și cea mai bună de la campionatul European din 2022, la care a luat argintul cu Danemarca.

Un început foarte bun de Liga Campionilor, cu 33 de goluri în 6 meciuri, cu un procentaj de 76,7%, a treia în topul eficienței dintre primele 20 de marcatoare ale competiției. Acestea sunt doar câteva dintre performanțele Emmei Friis, jucătoarea de 24 de ani care se va alătura la vară lotului lui CSM București. Daneza de 1,62 metri care sfidează gravitația cu zboruri de pe extrema stângă a semicercului și șuturi care exasperează portarii adverși.

- Comunicat CSM București

Citește și: 

Dunărea Brăila „curge” spre grupele EHF European League! » Victorie în ultima secundă în deplasare cu Borussia Dortmund

https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/dunarea-braila-spre-grupele-ehf-european-league-victorie-borussia-dortmund-718642.html

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (23)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  16 Noiembrie 2023, 18:23
Postat de Juvezaur pe 14 Noiembrie 2023, 11:24

Ingstad nu e pivot? .. Flippes si Kobylinska nu sunt jucatoare de mana stanga? Adevarul este ca CSM are cea mai competitiva echipa din istoria CSMului, poate doar Lekici Neagu Mork sa fii fost peste, dar nu au apucat sa joce impreuna.

Eu as merge pe Neagu - Gullden - Kurtovic ca cea mai buna linie de 9 m, dar e mai complet lotul de acum pentru ca ai si schimburi foarte bune pe toate posturile, sigurul post pe care sta rau CSM-ul e extrema stanga pana vine Friis, era si mai bine daca o semnau si pe Kristina Jorgensen, insa ea a ales banii Gyor-ului....

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  16 Noiembrie 2023, 17:40
Postat de camcam pe 13 Noiembrie 2023, 21:04

transfer bun ? o jucatoare de la o echipa de locul 3-4 in danemarca zici tu ca e tranfer bun ? iar cu adi vasile stai linistit ca acolo moare , este sustinut politic ! ai sa vezi ca nici in acest an echipa cu cel mai mare buget din handbalul mondial , nu se vor califica in F4 ,si tot nu va fi schimbat . daca a facut egal cu amaratele din ungaria si tot acolo este atunci sa ne obisnuim cu ideea.

"O jucatoare de la o echipa de locur 3-4 din Danemarca"???? Tu chiar ca nu prea ai treaba cu handbalul, stii cine e Emma Friis?? E cea mai buna extrema stanga din lume, titulara in nationala Danemarcei si premiata de EHF in vara, poti sa te uiti pe Youtube la premiere, All Star Team se numeste.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  16 Noiembrie 2023, 17:36
Postat de balderis pe 13 Noiembrie 2023, 17:45

Cumpărați mă, cumpărați, că banii fraiericilor sunt buni de aruncat !!!

Cine si ce a cumparat ma? :))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează